x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Antena 1 - 100 de vedete la Callatis 2007

Antena 1 - 100 de vedete la Callatis 2007

de Cristiana Stamatescu    |    28 Iun 2007   •   00:00
Antena 1 - 100 de vedete la Callatis 2007

Antena 1 va transmite la inceput de iulie festivalul de la Callatis, la care sunt invitate peste 100 de vedete.



Antena 1 va transmite la inceput de iulie festivalul de la Callatis, la care sunt invitate peste 100 de vedete.


Festivalul Callatis incepe, in acest an, mai devreme decăt de obicei (la 9 iulie), dar este mai incărcat de evenimente ca niciodată. Antena 1 este, alături de Aldaco Film, coproducătorul acestui show, considerat cel mai important al verii, mulţumită numărului mare de spectatori şi telespectatori, atăt din ţară, căt şi din străinătate, de care s-a bucurat in fiecare an. După cum publicul ştie, Festivalul Callatis aduce pe micile ecrane romăni talentaţi din intreaga lume. Spectacolul este prezentat de vedeta Antenei 1 Dan Negru şi de vedeta Antenei 3 Adelina Elisei, cunoscută telespectatorilor de la ştirile sportive. In fiecare seară, de luni, 9 iulie, pănă duminică, 15 iulie, toţi romănii din lume au intălnire la Antena 1 atăt la spectacolul propriu-zis, căt şi la emisiunea "Sentinţa de la miezul nopţii", programată la 23:45, prezentată de Dan Capatos şi de Cristina Cioran, unde sunt aprig comentate toate apariţiile de pe scena Festivalului.

CE ADUCE NOU CALLATIS 2007? O mulţime de evenimente noi, spune regizorul Cornel Diaconu, organizatorul Festivalului. "Am organizat mai devreme acest spectacol, iar scopul este căt se poate de pragmatic, respectiv incercăm să prelungim vărful de sezon turistic. Dacă pănă acum există o adevărată avalanşă de turişti pe Litoral in perioada 15 iulie-15 august, noi incercăm să-i aducem la Marea Neagră cu o săptămănă mai devreme", explică el. Apoi, in premieră absolută, anul acesta va fi organizat primul salon al artiştilor romăni de pretutindeni, vor exista 22 de expoziţii la care participă nume "grele", indiferent că este vorba despre pictură, sculptură, fotografie sau filme. Tot pentru prima oară, in fiecare seară va fi organizat concursul Miss Diaspora, la care telespectatorii au posibilitatea să voteze prin SMS sau prin internet. "Şi, nu in ultimul rănd, pe toată durata Festivalului va exista conexiune cu cinci ţări europene, eveniment pe care l-am denumit Callatis Eurotur", mai spune regizorul Diaconu.

La fel de cert este că in acest an pe scena Festivalului Callatis vor urca peste 100 de nume cu rezonanţă din ţară şi din străinătate.

×
Subiecte în articol: arte callatis