x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Antena 1 - Dan Negru, din nou la "Ziua Judecatii"

Antena 1 - Dan Negru, din nou la "Ziua Judecatii"

de Cristiana Stamatescu    |    06 Sep 2006   •   00:00
Antena 1 - Dan Negru, din nou la "Ziua Judecatii"

De astazi, la Antena 1 revine "Ziua Judecatii", prezentata de Dan Negru, emisiune care anul trecut a inregistrat audiente spectaculoase.

NOUTATI. In afara probelor consacrate - piscina, roata, karaoke sau prezentarea si scotocirea caselor concurentilor, dar si ale vedetelor prezente in platou - producatorii show-ului s-au gandit sa creasca spectacolul prin introducerea a cinci probe noi, amuzante si mai ales pline de ... surprize. Temele, chiar mai interesante si mai inedite decat in sezonul precedent, vor fi stabilite pe parcurs, in functie de preferintele telespectatorilor. "Noul sezon va fi plin de surprize, cu alte cuvinte, mai antrenant, mai spectaculos, cu mai multe premii. Nu pot sa dezvalui foarte multe, urmariti «Ziua Judecatii», o sa vedeti pe parcurs. Vor fi mai multe vedete invitate si deci mai multe case prezentate in emisiune - Gil Dobrica, Laura Andresan, Corina si Benone Sinulescu sunt doar cateva dintre starurile care vor participa la show inca din primele luni", a declarat Dana Mladin, producatoarea emisiunii.

"Nu conteaza ce esti, conteaza ce cred altii despre tine ca esti. Poate de asta a aparut «Ziua Judecatii». Sa aflam ce cred altii despre noi. Invingatorii pleaca din acest show cu viata schimbata", a concluzionat Dan Negru. (Cristiana Stamatescu)

×
Subiecte în articol: arte