x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Asupra unor detalii

Asupra unor detalii

de Luiza Moldovan    |    10 Aug 2006   •   00:00
C(RAMPE)
Iri are mere. Moni i le cere. Iri-i da merele. Moni e multumita. Iri e un baiat bun la suflet. Pe Moni, asta o induioseaza profund. Iri mai si plange cateodata. Nu de multe ori, ca, totusi, e barbat, ce naiba. Iri e atat de bun la suflet, ca-ti vine sa-l iei si sa-l pui la rana, nu alta. Face acte de calitate... aaa... de caritate. El ajuta oamenii s-o duca mai bine si oamenii chiar o duc mai bine. Totul e foarte bine in cea mai buna dintre luni... aaa... dintre lumi, cum spunea nemuritorul... aaa... nemuritorul... aaa... cum spunea nemuritorul.

Am vazut-o pe Laura. Cum care Laura. Laura Andresan. Laura Andresan este o fata care este o fata care nu este decat o fata. O fata simpla. Din popor. Cu bune si cu rele. Am vazut-o pe Laura si mi-a parut bine pentru mine. Pentru tine. Pentru oricine. Caci am vazut-o pe Laura (Andresan, subliniez) si mi-a mers totul ca pe roate. Laura imi poarta noroc. Cred c-o s-o iau la mine acasa si-am s-o atarn pe un perete, ma mai gandesc eu care, ah, da, in biblioteca o s-o pun. Cand mai amorteste, se poate da jos si poate sta pe canapea (ca in biblioteca mai e si o canapea, pentru lecturarea cititului, daca pot sa spun asa ceva si iata ca pot, intr-un mod comod). Pe urma se poate urca la loc. Si uite-asa, Laura (Andresan) o sa-mi poarte noroc.

Laura a tot vorbit de un videoclip destinat adultilor peste optispe ani, "Muntele Venus" sau ceva cam asa. De cand a vorbit Laura de actul artistic al realizarii unui videoclip ii stimez mai mult pe oamenii din soubiz, cum ne place noua sa spunem. Iata cum salveaza Laura imaginea oamenilor din soubiz, cum ne place noua sa spunem. Aseara am fost si m-am plimbat. Am vazut lume multa, iesita la saorma.

Daca era pe strada, rezulta ca nu era in casa. Iar daca nu era in casa, rezulta ca nu s-a prea uitat la emisiunile te-ve. De unde rezulta ca fenomenul televizual incepe sa mai piarda din amploare? Noua nu ne-ar placea acest lucru. Speram in continuare ca fenomenul televizual o sa-si recapete amploarea o data cu ploaia, zapada si alte fenomene meteorologice friguroase. Dar despre aceasta, intr-o emisiune viitoare. Legatura in studio.

×
Subiecte în articol: arte laura