x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale B’ESTIVAL 2007 - Marilyn Manson, la Bucuresti

B’ESTIVAL 2007 - Marilyn Manson, la Bucuresti

de Alex Revenco    |    02 Feb 2007   •   00:00
B’ESTIVAL 2007 - Marilyn Manson, la Bucuresti

Asa cum era de asteptat, dupa Depeche Mode, Shakira sau Duran Duran, Emag!c Entertaiment continua seria de concerte mari si in acest an. Managing Partner al companiei, Laura Coroianu, dezvaluie cateva amanunte cititorilor Jurnalului National.

Jurnalul National: Ce inseamna B’estival? Stiu ca in Marea Britanie e un festival important...
Laura Coroianu: B’estival este primul festival nonliniar din Romania cu mari artisti internationali care sunt foarte pe val in acest moment. Cand spun non-liniar vreau sa zic ca vor fi mai multe scene: o scena principala (main stage), o scena secundara, un cort Silent Disco (capacitate 1.000 de locuri), o zona de jocuri (game zone), restaurante si baruri, plus o zona de responsabilitate civica (unde vom invita cateva ONG-uri sa-si expuna programele). B’estival are "B" de la Bucuresti; are si "best", si "est" in nume, si va fi un festival... bestial! Exista inca un Bestival in Anglia, e adevarat, dar nu are legatura cu al nostru - care insa va fi cel putin la fel de important cu omonimul sau britanic.

Trei zile de festival

Cate zile are festivalul de la Bucuresti?
In acest moment sunt confirmate trei zile de festival: 29, 30 iunie si 1 iulie.

Unde va avea loc si cate formatii/artisti vor urca pe scena?
Suprafata pe care se va desfasura festivalul are 25.000 de metri patrati si e situata in complexul Romexpo, parcarile C si D. In total vor fi in jur de 40 de formatii si artisti.

Cat va costa biletul pe zi? Vor fi si abonamente?
Biletul de intrare va avea un pret accesibil publicului larg si vor exista si abonamente pentru toata durata festivalului. Nu stiu daca ai observat, dar la evenimentele noastre, intotdeauna ne straduim sa punem preturi rezonabile, pentru a da ocazia cat mai multor oameni sa se bucure de prezenta artistilor lor favoriti.

E cineva confirmat? Ca de zvonuri suntem satui.
Primul headliner pe care il "dezvaluim" este Marilyn Manson, la 1 iulie - sper sa facem o mare bucurie rockerilor din Romania si nu numai, tuturor celor care isi doresc un show exceptional si neconventional. Cat despre zvonuri - ai vazut ca noi preferam sa anuntam numai evenimente confirmate; asa se face meseria asta in mod profesionist. Zvonurile nu fac decat sa irite publicul.
×
Subiecte în articol: culture club