x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Ca$$a Loco - Oferim locuri de munca

Ca$$a Loco - Oferim locuri de munca

de Cassa Loco    |    22 Sep 2006   •   00:00
Ca$$a Loco - Oferim locuri de munca

Nu e o gluma. Cand e vorba despre asa ceva, nu facem "caterinca". Stim foarte clar ca in ziua de azi aceasta este una dintre cele mai mari probleme cu care ne confruntam, insa de multe ori se intampla ca si persoanele care isi doresc sa munceasca sa nu aiba rabdare, sa intrebe inainte de a demonstra ceva "cu cat ma platiti?!". Asta e un lucru care il face pe angajator sa fie reticent. Nimeni nu s-a nascut asistent manager sau sef departament logistica.

Insa cu siguranta majoritatea persoanelor care se afla acum in posturi bine platite au evoluat, au dat dovada de ambitie si perseverenta.

In 1999, noi, Ca$$a Loco, aveam niste locuri de munca normale, ca orice om. Agent de vanzari Connex, operator sala de internet, redactor la un post de radio. Pana atunci am mai facut si altele: agent Coca-Cola, vanzator struguri sau de jeansi turcesti in piata, am spalat parbrize sau am fost barmani. Insa nici unul dintre noi nu s-a multumit cu asta. In fiecare moment am muncit pentru mai mult, iar acum suntem printre putinele formatii din Romania care se pot mandri cu patru albume muzicale de succes, primul sitcom din istoria televiziunilor din Romania, cea mai de succes emisiune estivala, "Vara ispitelor", si multe altele. Nu spunem asta ca sa ne dam "Mari". In nici un caz. Spunem doar ca SE POATE. Insa totul cu rabdare si perseverenta.

In Bistrita, printre prietenii nostri se numara si Nelu Botis, directorul executiv al AJOFM (Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca Bistrita-Nasaud). L-am apreciat intotdeauna pe acest om pentru ideile lui si munca in domeniul administrativ, iar acum cateva zile ne-a surprins cu urmatoarea idee. Un concert Ca$$a Loco in cadrul "Bursei Locurilor de Munca pentru absolventii promotiei 2006". Bineinteles ca am subscris la aceasta idee fara sa ne mai gandim prea mult. Tocmai pentru ineditul acestui eveniment. In general, tinerii sunt mai distanti vizavi de astfel de actiuni, nu sunt interesati ca un director de firma sa stea de vorba cu ei. Insa acum e vorba de altceva. Tineri ca ei, Ca$$a Loco sta de vorba cu ei. Vom fi acolo sa ii si distram si sa ii indemnam la un lucru ce in timp poate fi decisiv pentru cariera lor.

Lucrul asta se poate intampla oriunde in tara. Nu trebuie sa vina Ca$$a Loco la fiecare actiune de acest gen, insa cei din administratia locala trebuie sa inteleaga ca tinerii sunt dezamagiti si plictisiti de promisiuni neonorate si de superficialitate. Trebuie atrasi din nou, iar pentru asta se cere imaginatie, mai multa munca, evenimente alternative, nu discursuri plicticoase. Azi, 22 septembrie, de la ora 10:00, Ca$$a Loco te asteapta la Sala Polivalenta din Bistrita la "Bursa Locurilor de Munca pentru absolventii promotiei 2006". E un nou inceput promitator.

×
Subiecte în articol: arte ca$$a loco loco ca$$a munca