x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Ce mai face iubita ta?

Ce mai face iubita ta?

de Cassa Loco    |    20 Iul 2007   •   00:00

Eşti pe lăngă ea in fiecare zi. Trăiţi impreună, ieşiţi impreună, măncaţi impreună, vă treziţi impreună, deşi de multe ori mintea ta e in altă parte.

Eşti pe lăngă ea in fiecare zi. Trăiţi impreună, ieşiţi impreună, măncaţi impreună, vă treziţi impreună, deşi de multe ori mintea ta e in altă parte. Te găndeşti cum să faci mai mulţi bani ca să plăteşti ratele la maşină, gazul, cablul, telefonul, ratele de la Flanco&Altex, hainele şi măncarea pentru cei doi copii care au apărut "ca din senin" in ultimii doi ani, iţi e mintea la şeful idiot care iţi cere mult, insă iţi oferă aşa de puţin sau, poate cănd mai ai căteva secunde să respiri, iţi fuge mintea la ce a făcut echipa ta preferată de fotbal. Ea acceptă toate astea, le tolerează, Ea e in continuare lăngă tine. Stă, se lipeşte de tine, te sprijină şi te respinge, te lasă şi apoi sare din nou cu buzele către tine. Poate ar vrea să te sărute sau poate pur şi simplu vrea să iţi spună ceva. Poate are ceva pe suflet. Insă tu nu ai timp sau chef… Sau, na, poate crezi că nu dă bine in conjunctura in care eşti!

Ea e stresată, nervoasă, nemulţumită, indispusă, o doare capul, s-a ingrăşat, a imbătrănit (crunt lucru pentru o femeie), şi-a pierdut increderea in sine, crede că o inşeli, plănge din ce in ce mai des, nu mai are timp să se ingrijească, devine isterică, e agitată şi iţi reproşează mii de lucruri, insă una peste alta, Ea e aceea care a fost şi va fi alături de tine, Ea e aceea de care te-ai indrăgostit, dar care s-a schimbat şi din cauza ta.

Işi doreşte să fie o femeie respectată. Probabil că şi-a luat deja găndul de la faptul că ar putea fi iubită pentru totdeauna. Insă tu poţi face asta? Eşti sigur că poţi să ii satisfaci aceste minime "nevoi"?

In dimineaţa asta m-am trezit singur in pat. Cea care trebuia să fie lăngă mine s-a supărat, a plecat, a zis că nu se mai intoarce. Pe bună dreptate! Poate ar fi fost mai bine să o intreb ce face, ce mai face, ce mai vrea sufletul ei azi…

×
Subiecte în articol: arte