x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Concedieri din Prima

Concedieri din Prima

30 Noi 2004   •   00:00

Dupa nenumarate relansari, schimbari de grila si de oameni, postul Prima Tv porneste (din nou) o campanie de relansare. Mai marii postului sunt nemultumiti de "performantele" Primei si concediaza pe capete.

VEDETE CONCEDIATE. Din fiecare departament a fost dat afara cel putin un om. Au fost scoase din grila si emisiuni precum "Prima dimineata", "Hipnoza" si "80 show". Se pare ca lista inca este deschisa, astfel ca, din luna ianuarie 2005, vor mai fi scoase de pe post si alte emisiuni care nu obtin rating-ul dorit sau care nu-si justifica investitia mare de bani. Printre vedetele care nu vor mai lucra la Prima de astazi se numara Nadira (foto) si Adriana Maris. Si Iulia Fratila a fost data ca fiind concediata, insa, contactata de noi, aceasta a spus ca nu a fost instiintata oficial de acest lucru.

SUPARARE. Nadira, fosta concurenta a reality show-ului Big Brother 1, a ramas cu un gust amar dupa toata aceasta poveste, desi, spune ea, nu este deloc surprinsa de concedierea ei. Ea sustine ca, de la angajarea sa la Prima Tv (din 5 iulie 2003), a fost de denumarate ori avertizata ca se afla pe lista restructuratilor. "Ma trezeam ca imi spunea producatorul ca urmeaza sa fiu data afara. Numai ca, dupa o perioada, imi spunea ca s-au razgandit in privinta mea si mai raman in televiziune". Prezentatoarea de la Meteo sustine ca, de la angajarea sa, are acelasi salariu, respectiv in jur de 200 de euro. (Cristina Ologeanu)

OFICIAL
Cum era si normal, am solicitat un raspuns si din partea conducerii postului. "La Prima TV nu s-a pus problema sa se concedieze un anumit numar, ci s-au scos niste emisiuni. Procentul reprezinta mai putin de 5% din totalul salariatilor. Reducerea de personal se incadreaza in eficientizarea operatiei din punct de vedere financiar si operational", se arata intr-un comunicat. "Emisiunile care au fost scoase din grila sunt emisiunile care nu au avut performantele scontate. Oricum, pentru cei disponibilizati s-a incercat repartizarea lor pe alte posturi disponibile, dar in masura in care ei erau calificati pentru aceste posturi".

×
Subiecte în articol: arte