x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Concert - Surprize de la Andries

Concert - Surprize de la Andries

de Miruna Mihalcea    |    07 Dec 2005   •   00:00
Concert - Surprize de la Andries

Luni seara, la Teatrul National "I. L. Caragiale", Sala Mare, aproximativ o mie de persoane l-au primit cadou de la Mos Nicolae pe... Alexandru Andries. Impreuna cu echipa sa de artisti, acesta a sustinut concertul traditional de Craciun unde surprizele au fost pe masura: Nicu Alifantis, Mircea Vintila si Virgil Iantu au urcat pe scena si l-au acompaniat pe Andries la melodia "Baga mana-n buzunar" de pe cel mai recent album, "Comanda speciala".

PRIMA AUDITIE. Surprizele n-au contenit, astfel ca fanii lui Andries au avut ocazia sa asculte cateva melodii in prima auditie. "Atat de prima auditie", vorba artistului, ca pe unele dintre ele nici macar echipa nu le mai auzise da capo al fine, pana in seara concertului.

COMANDA SPECIALA. Publicul s-a bucurat, pe aceasta cale, si de alte cantece live care compun "meniul" de pe "Comanda speciala". "Gripa", cu dedicatie speciala pentru saxofonistul Cosmin Soleanu, "Femeile sunt autobuze", pentru damele diafane care trec prin viata domnilor indecisi uite-asa, ca autobuzele prin statii ratacite si, viceversa, pentru dansii care raman pironiti in statii, tot asteptand-o pe urmatoarea...

BISS. Alti invitati-surpriza, cateva vedete de rang national si international depotriva. De exemplu, Andreea Marin, "paradisul promis", cea mai cea, femeia la care, vezi bine, orice barbat viseaza si pe care o mai si canta, uneori. Pe de-alta parte, Elvis Presley a fost deconspirat: pana si el voia, in tinerete, sa fie Banica Jr. Uite de-aia a ras publicul, printre aplauze, cu vedetele noastre cele de toate zilele invocate artistic de Andries, pe scena. Biss! Biss! Ceea ce s-a si-ntamplat, echipa revenind pe scena pentru alte doua cantece, bonus de Mos Nicolae.

×
Subiecte în articol: arte