x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Cum se pupa stiucile

Cum se pupa stiucile

05 Dec 2004   •   00:00

Imi pare foarte aim sori, da’ nenea ala din emisiunea "Tibanu pescuieste si vaneaza" de pe Prima, nenea ala care agata stiuci prin Delta si pe urma le pupa si pe urma le da drumu’, nu e convingator ca nenea ala de la Discavari, care face acelasi lucru, da’ se vede pe fata lui c-o face cu inima buna.

LUIZA LUPU - C(RAMPE)

Deci cum ar veni, se ia o camera de la Prima teve, se duce cu ea in Delta (ma rog, cu ea si cu inca niste inimosi plus un labrador de efect, sau ce bestie o fi fiind) si se pune omu’ cu camera sa filmeze omu’ cu mulineta.

M-am uitat si io, mai mult ca sa vad cum mai e vremea-n Delta si ce mai fac surorile mele, gastele (ga, ga, fetelor, hai ca mai vorbim, nu pot acuma!). Am vazut niste barbosi bosumflati care aruncau cu undita-n apa. Acuma, ca sa va spun, unu’ dintre ei arunca undita, altu’ comenta (Tibanu) si altu’ nu mai stiu ce mai facea. Filmatu’ asta laiv asa, cum ar veni, fara pudra si fara fard (aici am folosit o metafora cool) e misto, ce sa zic?

"Ia, filmeaza-ma" si poc, omu’ cu undita arunca undita in apa, "ia, filmeaza-ma" si poc, acelasi lucru. Eu cred ca e foarte usor sa faci o emisiune d-asta. Pentru ca aceeasi scena, repetata de cateva ori, devine cum ca prinzi la peste de te rupi in figuri.

Pe mine ma irita foarte tare scena pupatului din actul doi, cand omul duce stiuca la gura cu un fel de sila, o pupa pe fuga, dupa care-i da drumu’-n apa, fericit c-a facut-o si p-asta.

Nenea, nenea, imi pare aim sori! Eu inteleg ca va luati dupa nenea de la Discavari, da’ nu va iese la fel de bine ca lui. Nenea ala vorbeste si-nca foarte bine. Si n-ar putea-o face atat de bine daca la mijloc nu era nenorocita aia de pasiune. Cand pupa nenea ala pestele, pupatu’ lui iese din televizor. Este un pupat transcendental, nenea! Este un pupat divinatoriu, un pupat magic! Pe scurt, un pupat inimos, nenea! Da’ nu-i nimic, eu va recomand niste lectii de pupat veridic stiuci. Incepeti cu alea mai mici si pe urma treceti la alea mai mari. Pe urma, in anul doi, cand v-ati facut baiat mare, va recomand sa treceti direct la rechini, pentru ca, nu-i asa, o amarata de stiuca "nu-i de valoarea dumneavoastra", asa cum bine s-a exprimat Tibanu.

In ce ma priveste, astept cu interes emisiunile urmatoare, sa vad cum ucideti iepurele, il pupati, dupa care intoarceti inelul magic si iepurele revine la viata. Uratule!
×
Subiecte în articol: arte nenea