x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Din balamuc, cu drag!

Din balamuc, cu drag!

10 Mar 2005   •   00:00

LUIZA LUPU - (CRAMPE)
Hai salut, precum si traditionalul i-ha, va spunem de-aici, din studioul Acasa TV, unde o noua editie "Mihaela Tatu se intoarce si loveste din nou" se deruleaza pe neputincioasele dumneavoastra ecrane. In aceasta seara, va prezentam cursul "Legea gravitatiei si implicatiile ei asupra epidermei, ochilor, sanilor", la partea intai, si "Celulita, sau rau e cu rau, dar mai bine fara rau", la partea a doua.

"Ce sa facem ca sa aratam cu zece ani mai tinere?" "Ei bine, timpul inapoi nu putem sa-l dam, sportul ajuta, dar nu de tot, chirurgia estetica, sa zic ca ajuta, dar cat sa te-ajute si aia, asa incat consider ca oricat de putin va doriti, va anunt, stimata doamna, ca pieile oricum or sa v-atarne, fata o sa va curga pe umeri, ochii or sa para ca in schitele lui Chirnoaga si, in general, corpul o sa se acopere de un strat adipos, adipos, din ce in ce mai adipos, pana cand n-o sa-l mai puteti tari dupa dumneavoastra si-o sa vi-l lasati pe undeva, printr-o statie de metrou sau de autobuz, o sa muriti si-o sa aratati foarte naspa in cosciug si nici dracu’ n-o sa se-atinga de dumnavoastra, deoarece o sa-i fie foarte scarba".

Ramaneti cu noi si, dupa publicitate, va promitem ca vi-o aduce in carne si mai ales oase pe Oana Zavoranu in persoana. Este sau nu este Oana Zavoranu insarcinata? Cati fani are Oana Zavoranu? Ce mananca la pranz Oana Zavoranu? Cate limbi straine cunoaste Oana Zavoranu? Poate Oana Zavoranu sa cante? Ce mai poate Oana Zavoranu? Ce a fost Oana Zavoranu intr-o alta viata? Dupa pauza!

Bine v-am regasit aici, unde baietii si fata de la Hai-chiu organizeaza concursul "Adevaratul fan al Oanei Zavoranu rupe tacerea", ii avem, iata, in studio, pe cei doi fani ai Oanei, "buna, Oana", "te pupico", muah, muah, "uau, ce formula originala de salut, dar sa vi-i prezentam pe cei doi concurenti, cutare si cutare", "sa castige fanii mei adevarati", face Oana, care pare pusa pe sotii in aceasta seara, dar sa intrebam un concurent ce l-a impresionat pe el la Pepe, "iubita lui", se baga Oana in discutie, "ha, ha, ce nebuna esti, fata, lasa-l pe el sa raspunda, bine?", "bine", "auzi, dar cate limbi straine stie Oana?", "Oana stie italiana, engleza si spaniola foarte bine", "raspuns corect!", "dar ce crede Oana c-a fost intr-o alta viata?", "Oana intr-o alta viata a fost caine", "asa este, asa este, altfel nu-mi pot explica dragostea care-o am (sic!) pentru animale", "dar ce nu-i place Oanei deloc, dar deloc?", "Oanei, deloc, dar deloc, nu-i place prostia si tupeul", "excelent! Doamnelor si domnilor, stiu ca va cade capu-n gura, eu zic sa punem punct aici emisiunii noastre, care, oricum, va continua in aceeasi maniera, asa ca ce rost are s-o mai facem, eu va doresc noapte buna, vise placute, puricii sa va sarute, precum si traditionalul i-ha".

×
Subiecte în articol: arte oana zavoranu