x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Fara concurenta - Antena 1 a zdrobit din nou Pro TV

Fara concurenta - Antena 1 a zdrobit din nou Pro TV

de Cristiana Stamatescu    |    03 Ian 2006   •   00:00
Fara concurenta - Antena 1 a zdrobit din nou Pro TV

Cele mai vizionate emisiuni de Revelion au fost cele ale televiziunii din Baneasa. Astfel, pentru al saselea an consecutiv, Antena 1 a fost lider de audienta.

Cele mai vizionate emisiuni de Revelion au fost cele ale televiziunii din Baneasa. Astfel, pentru al saselea an consecutiv, Antena 1 a fost lider de audienta.

Antena 1 a avut cele mai mari audiente in noaptea de Revelion, releva datele furnizate de TNS-AGB International, situandu-se confortabil in pozitia de lider, cu cinci puncte de rating mai mult decat cel de-al doilea clasat, Pro TV. Batalia pentru audiente a fost castigata atat in randul populatiei din intreg publicul urban, cat si in publicul cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani. Este al saselea an consecutiv cand Antena 1 este lider de audienta de Revelion, iar ratingurile mari din acest an vin sa confirme pozitia de lider absolut in divertisment, in Romania, a televiziunii din Baneasa, care in 2005 a dominat topul emisiunilor de gen, detinand 14 pozitii in top 20. Mai mult decat atat, acestea sunt cele mai mari audiente inregistrate de Revelion, pana acum.

VEDETE. Sute de vedete au urat telespectatorilor romani "La multi ani" in noaptea dintre ani la Antena 1. Incepand cu ora 20:15, cand a inceput maratonul divertismentului, si pana dimineata, Divertis, "Ziua Judecatii", spectacolul prezentat de Dan Negru, si "Revansa starurilor", care il are ca gazda pe Pepe, au fost, pe rand, cele mai vizionate emisiuni ale noptii. Divertis i-a demonstrat lui Teo ce inseamna un show de calitate, situandu-se in acelasi interval orar in seara de 31 decembrie: daca Antena 1 a avut 1.752.000 de telespectatori, Pro TV a trebuit sa se multumeasca doar cu 1.200.000 de privitori. Mai departe, "Ziua Judecatii" a avut 18% rating, in timp ce PRO TV s-a clasat pe locul al doilea, la opt puncte diferenta, ceea ce inseamna ca a avut mai putin cu aproximativ 900.000 de telespectatori in comparatie cu Antena 1. "Revansa starurilor" a preluat stafeta de lider, avand cu 2,3% puncte de rating mai mult decat PRO TV. .

In fine, minutul de aur al noptii a apartinut tot Antenei 1: la ora 22:54, emisiunea "Ziua Judecatii" era urmarita de trei milioane de telespectatori.

×
Subiecte în articol: arte antena