x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Grila - Antena 1 aduce toamna pe sticla

Grila - Antena 1 aduce toamna pe sticla

de Cristiana Stamatescu    |    28 Aug 2006   •   00:00
Grila - Antena 1 aduce toamna pe sticla

Noua grila de toamna a Antenei 1 va aduce show-uri de divertisment de productie locala, filme cu mare succes de box-office, o noua telenovela romaneasca, un sitcom original si Cupa UEFA in exclusivitate.

Din 10 septembrie se da startul unei noi emisiuni: "Simte ritmul Antena 1". In acest show, toate vedetele postului Antena 1 isi vor prezenta productia intr-o maniera inedita. Si matinalul Antenei 1 va fi unul cu totul nou. Daniel Capatos va aduce in casele dumneavoastra in fiecare dimineata emisiunea "VDTV". "Matinalul nostru este mic si voios, de tip news magazin, cu diverse rubrici de care oamenii sunt interesati la prima ora a diminetii", spune Dan Capatos.

TELENOVELA. O alta superproductie a acestei toamne este o noua telenovela, "Vocea inimii", marca ANTENA 1 & Lazarov, despre care putinii norocosi care au vazut primele episoade spun ca se va bucura de cel putin tot atata succes ca "Secretul Mariei". Din distributie vor face parte Olga Delia Mateescu, Cezara Dafinescu, Alexandru Repan, Ioan Isaiu, Marius Bodochi, Maria Dinulescu, Viorica Voda, Toma Danila si multi, multi altii. Povestea care a stat la baza scenariului a fost aleasa din patru propuneri ale argentinienilor.

"NOAPTEA ERORILOR". Pentru finele lui septembrie, Antena 1 a programat o alta premiera: "Noaptea erorilor", un super-show de farse, in care victimele sunt cele mai cunoscute vedete de televiziune, dar si personaje din lumea muzicala autohtona. Incepand cu luna octombrie, Antena 1 se aventureaza si in domeniul sitcomului cu o productie proprie plina de viata, ritm si culoare: "Fast Food". Serialul de comedie va fi difuzat in prime-time si urmareste peripetiile pline de haz ale unor tineri frumosi si simpatici, care lucreaza la un restaurant fast-food dintr-un mall, unii pentru a se intretine pe durata studiilor, altii doar pentru a avea o ocupatie, iar altii sperand chiar sa faca o cariera impresionanta in domeniu. Din distributie fac parte, printre altii, doua dintre componentele trupei A.S.I.A.: Sorana Mohamad si Alina Crisan.

EMISIUNI CONSACRATE. Revine si "artileria grea". Emisiunea "9595" reincepe la 4 septembrie. Luni va fi "Revansa starurilor" (din 11 septembrie), martea va fi "Din dragoste" (5 septembrie), miercurea bate la usa "Ziua judecatii" (6 septembrie), joi si vineri sunt programate filme de calibru, sambata este dedicata microbistilor, iar in ultima zi de week-end, la pranz, Mihaela Radulescu da intalnire telespectatorilor la "Duminica in familie" (din 10 septembrie), pentru ca seara, din octombrie, sa revina pe micile ecrane Divertis, Animat Planet si serialul paranormal "Martor fara voie".

PENTRU TOATE GUSTURILE
FILM. "Grinch-ul" Jim Carrey va incerca sa fure Craciunul
Cateva dintre blockbusterele care vor oferi ocazia telespectatorilor Antenei 1 sa revada cei mai indragiti actori in roluri care au facut valva sunt: "The Grinch", cu Jim Carrey intr-o superba poveste de Craciun ceva mai… altfel, "Mos Craciun cauta Craciunita", cu Tim Allen, in continuarea indragitului film "Cine este Mos Craciun?". "Wasabi", un film dupa un scenariu semnat de celebrul Luc Besson, cu Jean Reno in rolul unui politist cu capsa pusa, filmul de superactiune "Ballistic" pune fata in fata doua dintre cele mai frumoase staruri de cinema: Lucy Liu si Antonio Banderas. Uma Thurman lasa in urma un lung sir de victime in dubla superproductie a lui Quentin Tarantino "Kill Hill", iar superba englezoaica Kate Beckinsale isi arata din nou coltii in al doilea film "Underworld". Toamna iubitorilor de film va fi completata la Antena 1 de exceptionalul film al Sofiei Coppola "Rataciti printre cuvinte", cu Bill Murray si Scarlett Johansson, o superba comedie laureata cu un Oscar pentru scenariu si alte trei nominalizari la acelasi important trofeu. Robert de Niro aduce in discutie controversatul subiect al clonarii umane in thriller-ul "Godsend", Harrison Ford isi ia accent rusesc pentru a juca in "K19". Pierce Brosnan duce actiunea la cote ametitoare cu "Sa nu mori azi", in care celebrul James Bond o are drept partenera pe cea mai frumoasa si mai periculoasa dintre fetele Bond: Halle Berry.
×
Subiecte în articol: arte septembrie antena