x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Hoţul cinstit este jucat cu deţinuţi !

Hoţul cinstit este jucat cu deţinuţi !

de Roxana Vintila    |    14 Dec 2007   •   00:00

Piesa de teatru "Hoţul cinstit", de Valeriu Butulescu, a fost jucată, pe scena Teatrului "Alexandru Davilla" din Piteşti, de către şapte actori amatori, deţinuţi pentru tălhărie sau furt la Penitenciarul Colibaşi



Piesa de teatru "Hoţul cinstit", de Valeriu Butulescu, a fost jucată, pe scena Teatrului "Alexandru Davilla" din Piteşti, de către şapte actori amatori, deţinuţi pentru tălhărie sau furt la Penitenciarul Colibaşi, transmite Mediafax.

Publicul prezent a apreciat cu aplauze prestaţia actorilor deţinuţi, care au jucat intr-un spectacol despre ei şi despre faptele pentru care acum sunt la inchisoare.

ŞANSÃ.... "Spectacolul poate fi şansa lor de reabilitare artistică şi morală. Au fost foarte buni şi publicul i-a apreciat pozitiv. Sunt oameni care au avut probleme cu legea şi care, temporar sper, locuiesc acum in penitenciar. Au fost foarte buni şi publicul i-a apreciat pozitiv. Imbucurator este faptul că cei din sală nu au văzut pe scenă nişte deţinuţi, au văzut chiar nişte actori, oameni sensibili, care vor să-şi indrepte prin toate mijloacele greşelile vieţii", a declarat, joi, purtătorul de cuvănt al Penitenciarului Colibaşi, inspectorul principal Andreea Neagoe.


Potrivit conducerii Penitenciarului Colibaşi, spectacolul "Hoţul cinstit" va putea fi jucat in afara inchisorii, in următoarea perioadă, ori de căte ori vor exista solicitări in acest sens.

×
Subiecte în articol: arte