x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Inedit - Ca$$a Loco scrie editoriale!

Inedit - Ca$$a Loco scrie editoriale!

de Cassa Loco    |    17 Mar 2006   •   00:00
Inedit - Ca$$a Loco scrie editoriale!

In fiecare vineri cititi "Comunicatul saptamanii".

COMUNICATUL SAPTAMANII

Andreea Marin Tv, Fm, Etc

Suntem un grup disperat de cateva milioane de romani, care, zguduiti de nurii prea-frumoasei zane a surprizelor, Marin Andreea, de miscarile ei gratioase si, mai ales, de zambetul dansei mirobolnat, cerem aparitia pe piata a unei reviste saptamanale, zilnice sau, de ce nu, a unui post de radio care sa ne anunte din cinci in cinci minute ce mai face EA! EA, Andreea!

Sa stii, Andreea, ca lumea ar vrea sa stie pe ce parte dormi, ce fel de paracetamol iei cand esti racita (sinus sau simplu), daca mananci ciorba de fasole cu ceapa, cam cate respiratii ai pe minut in timpul zilei si, mai ales, in timpul... noptii! Am mai vrea sa stim de unde iti cumperi eugeniile pe care le mananci pe furis si, mai ales, ce marca de scobitori folosesti! Cred ca sunt in asentimentul miilor de gospodine din localitatile Budesti, Zimand Gus si Sintereag, care ard de nerabdare sa afle cu ce creme te dai pe fata si in ce salon te epilezi. Toate vor sa fie ca tine, sa stii asta, da!? Tu esti model pentru toate femeile din Romania si, de ce nu, pentru femeia din orice barbat! Si daca tot am amintit de noi, barbatii, am vrea sa ne inscriem la cursul de karate pe care il urmezi si tu, sa avem marea sansa sa te auzim cum strigi sau implinirea unei fantezii supreme: sa fim luati la tranta de tine, Andreea Marin!

Azi - dimineata m-am trezit plin de sudori si mi-am zis ca e nefiresc, dar cand mi-am adus aminte ce am visat mi-am dat seama ca a fost de bine. Se facea ca suntem noi doi. Adica, pardon. Noi trei si cu tine undeva pe o banca, pardon, la o banca, si ne dadeai noua toti banii tai, ai sotului tau si ai altor prieteni cu care ai tu legaturi firesti. Pacat ca m-am trezit apoi. Socat. Imediat dupa aceea am aflat "Din gura presei"ca ti-ai luat o masina de "saptezeci de mii de euroi", iar de restul, vreo doua blocuri pi shientru...

Totusi sa stii ca te admir! Am vazut cu profunda admiratie ca ai fost in Africa si Irak. Ma bucur ca ai facut fata cu brio caldurii si nu ai mancat bataie cu pietre ca eterna si fas-cinanta ta rivala, Mihaela. Mi-am luat DVD-ul si ti-am urmarit fiecare miscare gratioasa printre bolovani, dune de nisip si kalasnikoave. Esti un exemplu pentru noi toti, asa ca am vrea sa te vedem si intr-un serial de desene animate. Ceva educativ, poate un fel de Sandy Bell a zilelor noastre, o Scufita Rosie, ceva. Sa inveti fetele neprihanite sa se fereasca de omul serios si mustacios, cum sa ia "ocazia"din Roman pana la Te Ve Re si cum sa iubeasca femeia! Pardon! Cum sa iubeasca barbatu’, care aduce si detergentul in casa! Cum sa razbeasca in viata cand toata lumea e potrivnica! Cu un suras original de ghiocel-panseluta-bradulet odorizant, marca inregistrata Andreea Marin!

×
Subiecte în articol: arte