x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

30 Sep 2006   •   00:00
STAGIUNE. Noul teatru independent Montage, ce functioneaza in galeria privata cu acelasi nume, deschide prima sa stagiune cu spectacolul "Valmont", o adaptare dupa Choderlos de LaClos si Heiner Muller. Regia spectacolului este semnata de Marcel Top, care a mai realizat "Natural Born Fuckers" (Teatrul Act), "American Buffalo" (Teatrul Luni de la Green Hours) si "Edmond" (Teatrul de Comedie). Galeria Montage este situata pe Calea Calarasi nr. 94. (A.V.P.)

RECORDURI. Madonna, Janet Jackson si Brad Pitt se numara printre celebritatile inscrise in editia din 2007 a celebrei Guinness Book, care a fost lansata pe piata vineri. Madonna este artista cu cele mai mari castiguri intr-un an, 50 de milioane de dolari in 2004. Janet Jackson a stabilit recordul de cea mai cautata persoana de pe internet si pentru cea mai mare amenda impusa vreodata unui radiodifuzor, dupa scandalul "Nipplegate". Cel mai cautat barbat pe motorul de cautare Google este Brad Pitt. Nicole Kidman este cel mai bine platit actor pe minut: 3,71 de milioane de dolari pentru o reclama de 4 minute la parfumul Chanel No. 5. (A.V.P.)

FESTIVAL. Azi este ultima zi a celei de-a doua editii a Festivalului Masca. Asa ca nu pierdeti spectacolele desfasurate la sediul din Bdul Uverturii, incepand cu ora 10:30. Ziua este presarata cu recitaluri sustinute de diversi artisti: Corul Andantino (11:15), Doru Tufis (15:40), Gil Dobrica (16:20), Lavinia Raducanu si orchestra Teatrului National Constanta (17:10), Angela Similea (20:35). Nu vor lipsi, bineinteles, reprezentatiile actorilor Teatrului Masca. (A.V.P.)

×
Subiecte în articol: arte