x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

26 Sep 2006   •   00:00
PRO TV. Vacanta Mare revine azi cu al optulea sezon intr-un format nou. Andreea Doinea este producator Pro TV, iar Catalin Neamtu este regizor. Cei doi propun familiei Partag sa fie protagonistii unui reality show, "Secrete de familie". Avizi dupa bani, bautura, succes si decoruri luxoase, taranii din Sadova se muta la Bucuresti si incep o noua viata, din care nu lipsesc incurcaturile si nici intalnirile cu personaje celebre. Serialul va fi difuzat in fiecare marti si miercuri, de la ora 20:15, inainte de Champions League. (A.V.P.)

AUDIENTE. ANTENA 1 a fost lider duminica, atat intreaga zi, cat si in prime-time, cand 1.094.000 de romani au ales programele acestei televiziuni. "Noaptea erorilor", supershow-ul prezentat de Ioan Isaiu si Delia Matache, a carui prima editie a fost difuzata duminica seara in prime-time, a fost cel mai vizionat program tv al zilei, obtinand un rating de 9,1% si o cota de piata de 26,4%. Aceasta emisiune a fost lider de audienta si in randul populatiei cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani. "Duminica in familia" a fost, de asemenea, pe primul loc in clasamentul audientelor de duminica. (Sursa: TNS - AGB INTERNATIONAL)

PROIECT. Realitatea TV a lansat la 24 septembrie Proiectul "Zece pentru Romania 2006" realizat de Mihai Tatulici. Actuala editie urmareste aducerea in prim-plan a cinci elite conducatoare si a cinci elite conduse. Cercetarea se desfasoara in doua etape consecutive. Cea dintai urmareste obtinerea primelor trei criterii de performanta a profesiilor, pe baza sondajului desfasurat in randul membrilor acestora, si stabilirea primilor zece cei mai apreciati membri ai categoriilor profesionale. A doua consta in relevarea modului in care fiecare dintre cei nominalizati corespunde criteriilor de performanta pentru categoria careia ii apartine. Castigatorii fiecarei categorii vor fi desemnati in cadrul Galei din luna dcecembrie. (Radu Popa)

×
Subiecte în articol: arte