x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

18 Sep 2006   •   00:00
ACASA. Mihaela Tatu revine cu doua emisiuni. Prima, celebra de-acum "De 3 x femeie" va fi difuzata de luni pana vineri de la ora 17:30. Ce-a de-a doua, "Decizii", este un format unic in care se va difuza un telefilm inspirat din viata reala, subiectul telefilmului ulterior fiind discutat in platou. Aceasta emisiune va fi difuzata in fiecare luni, de la ora 21:30. (A.V.P.)

TVR 1. Din 18 septembrie revin la postul national Raluca Moianu si Gianina Corondan, gazdele a doua emisiuni care promit sa ofere publicului doua ore de divertisment si relaxare. Pentru cei care simt nevoia sa-si ceara iertare celor dragi, Raluca Moianu va veni in fiecare luni seara, de la 20:45, sa lamureasca situatiile incalcite si sa ajute la repararea unor relatii ce pareau iremediabil compromise. Tot luni, de la ora 22:15, Gianina Corondan produce, alaturi de sotul sau, Mihai Anton, "Efectul MG". Emisiunea abordeaza teme intalnite in media, dar din alte unghiuri, asa cum uneori doar oamenii obisnuiti le pot vedea.

BOOM HOP! Ieri a fost lansat postul "Boom Hop TV", singurul canal de televiziune care se va adapta nevoilor prescolarilor. Postul va difuza in Romania emisiuni lipsite de violenta, cu un important continut educativ, pliate pe programul zilnic al copiilor, cu personaje pozitive. Noul canal are ca obiectiv sporirea increderii copiilor in fortele proprii si incurajarea unui comportament sociabil. (R.P.)

×
Subiecte în articol: arte