x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

30 Aug 2006   •   00:00
MUZEUL SATULUI, IN SARBATOARE. Muzeul Satului "Dimitrie Gusti" a primit ieri Ordinul Meritul Cultural in grad de Comandor la categoria "Promovarea Culturii". Medalia a fost inmanata de dr. Virgil Stefan Nitulescu, secretar de stat in cadrul Ministerului Culturii si Cultelor. Angajatii muzeului au fost luati prin surprindere, fiind anuntati doar cu o ora inainte ca li se va inmana medalia. Medalia vine la aproape trei luni dupa aniversarea celor 70 de ani de existenta a expozitiei permanente in aer liber, care reuneste aproape 300 de constructii traditionale romanesti. (Anca Scarlat)

CANTARE. Vineri, la ora 18:00, Libraria Carturesti din Capitala va invita la dialog muzical. Gazda va fi Berti Barbera, pe care il cunoasteti din perspectiva de muzician, dar si mai nou in calitate de realizator la Romania Muzical. "Berti Barbera va recomanda" este titlul evenimentului care, de luni pana vineri, intre orele 16:45 si 18:00, ofera melomanilor sansa unor auditii inedite alaturi de capodoperele universale recunoscute. Intrarea este libera. Veti avea ocazia sa ascultati live piese de pe "Confident stories", cel mai recent album realizat de Berti Barbera si partenerul sau de scena, chitaristul Nicu Patoi. (C.O.)

TEATRU IN HERASTRAU. Teatrul Masca isi continua stagiunea ramasa deschisa pe toata perioada verii. Actorii vor prezenta doua dintre cele mai bune spectacole ale lor in Parcul Herastrau (intrarea Charles de Gaulles), dupa cum urmeaza: 2, respectiv 3 septembrie, ora 18:00, "Statuile" (foto) si 3 septembrie, ora 12:00, "Prostia omeneasca", dupa Ion Creanga. Ambele piese poarta semnatura directorului Teatrului Masca, Mihai Malaimare. (C.D.)

×
Subiecte în articol: arte