x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

19 Aug 2006   •   00:00
MASCA. Astazi, Teatrul Masca este prezent in Parcul Herastrau, incepand cu ora 18:30, cu spectacolul "Statuile", iar maine, de la ora 11:30, cu "Prostia omeneasca". Ambele piese poarta semnatura regizorala a lui Mihai Malaimare, iar din distributie fac parte actorii: Katy Balca, Bogdan Angelescu, Sorin Aurel Sandu, Cosmin Cretu, Valentin Mihalache, Magda Francu, Sorin Dinculescu, Dora Iftode si Ramona Popa. Totodata, membrii teatrului se pregatesc pentru cea de-a doua editie a Festivalului Stradal Masca, ce se va desfasura la sfarsitul lunii septembrie. (A.V.P.)

PIRATII DIN CARAIBE. Cu sase zile inainte de a ajunge in cinematografele din Romania, filmul noua serie a "Piratilor din Caraibe" va fi difuzat in premiera la Costinesti. La Teatrul de Vara din Costinesti vor avea loc doua avanpremiere extraordinare a "Piratilor din Caraibe: "Cufarul Omului Mort", cu Johnny Depp, Orlando Bloom si Keira Knights. Filmul va rula astazi, la orele 21:30 si 24:00. Pretul unui bilet este de 10 RON. (Cristina Ologeanu)

FESTIVALUL. A inceput cea de-a XII-a editie a Festivalului de Film de la Sarajevo. 12 tari, printre care si Romania, se vor intrece in aceasta competitie. Tara noastra participa la sectiunea Scurtmetraj cu "Love close-up" scris si regizat de Sebastian Voinea si la sectiunea Documentar, cu "Oameni si caini", regizat de Raymond Nicolau. In afara concursului vor mai fi proiectate patru lungmetraje romanesti.

×
Subiecte în articol: arte