x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

04 Aug 2006   •   00:00
PELES. Rodica Rotarescu este singurul candidat interesat de postul de director general al Muzeului National Peles, informeaza Mediafax. Ea este singura care s-a inscris la concursul care va fi organizat pe 10 august de Ministerul Culturii si Cultelor (MCC). Evaluarea se va face pe baza unui proiect de management, elaborat pentru o perioada de trei ani, si a unui interviu. Domeniul Peles urmeaza sa fie retrocedat, pana in luna septembrie, Regelui Mihai I. Dupa ce va fi retrocedat, statul roman va cumpara domeniul Peles, mai putin Pelisorul, cu suma de 30 de milioane de euro.

REALITATEATV. Incepand de luni, 7 august, Melania Medeleanu va prezenta "Realitatea zilei". Emisunea va fi difuzata de luni pana vineri, intre orele 18:50-20:00, la Realitatea TV. Astfel, Melania va lua locul, pentru doua saptamani, Lilianei Patras care se va afla in concediu de odihna. O data cu trecerea Melaniei la pupitrul "Realitatii zilei", principalele jurnale de stiri vor fi prezentate de Sanda Nicola, in intervalul orar 18:00-24:00.

RADIO 3NET. Postul Radio 3Net a lansat miercuri o pagina dedicata anului francofoniei. Site-ul a fost intitulat "Anul Francofoniei 2006" pentru a marca cel de-al XI-lea Sommet al Francofoniei de la Bucuresti, din septembrie a.c. Site-ul cuprinde toate informatiile referitoare la Francofonie. (Cristina Ologeanu)

×
Subiecte în articol: arte