x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

03 Aug 2006   •   00:00
HARRY POTTER. Doi scriitori de renume, John Irving si Stephen King, pledeaza pentru "salvarea" lui Harry Potter, relateaza Reuters. Irving si King considera ca decizia autoarei nu este corecta, insa momentan J.K. Rowling este de neinduplecat. Ea chiar a afirmat ca nu ii face placere sa "omoare" personajele si a evitat sa nominalizeze "victimele". (M.N.)

WORKSHOP. In perioada 3-10 august, la Teatrul Desant, va avea loc workshop-ul de dramaturgie "Reimaginand clasicii - Antigona". Sustinut de Saviana Stanescu (detinatoarea Premiului UNITEXT pentru cea mai buna piesa a anului 1999), workshop-ul isi propune incurajarea ideilor originale si nonconformiste de reimaginare a povestii antice Antigona. (A.V.P.)

RADIO. De azi, in FM se sarbatoreste Ziua Timisoarei. Radio Timisoara emite si pe 105,9 FM si totodata devine primul post din Banat transmis prin satelit. Si daca este sarbatoare, nu se putea fara petrecere. O petrecere care va tine de astazi si pana duminica. Printre invitati se numara si cei de la Bad Boys Blue. (C.O.)

EMISIUNE NOUA PENTRU SANDRA. De la 9 august, Alessandra Stoicescu are "Puterea din umbra". Emisiunea pe teme politice va putea fi vizionata la 9, 10, 11, 12 august, de la ora 22:00, urmatoarele cinci editii de la ora 20:00, apoi va ramane in grila Antenei 3 vinerea, de la ora 22:00. (Cristina Ologeanu)

×
Subiecte în articol: arte