x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

27 Iul 2006   •   00:00

REPETITIE CU PUBLIC - Andrei Serban, la Sibiu

Serile zilelor de 28, 29, 30, 31 iulie si 1 august vor fi dedicate de regizorul Andrei Serban publicului sibian (si nu numai), curios sa asiste, de la ora 19:00, la repetitiile spectacolului "Pescarusul", de A.P. Cehov, care va avea premiera in ianuarie 2007. Reputatul regizor, semnatar, impreuna cu Masa Dinescu, al traducerii si adaptarii, pune in scena piesa mai sus amintita la Teatrul "Radu Stanca" din Sibiu, oras care va fi anul viitor Capitala Culturala Europeana. Distributia aduna nume mari ale teatrului romanesc, printre care: Maia Morgenstern, Mircea Rusu, Andreea Bibiri, Marian Ralea, Cornel Raileanu etc. (Claudia Daboveanu)

FESTIVAL DE FILM - Anonimul, editia a III-a

Cea de-a treia editie a Festivalului International de Film Independent Anonimul se desfasoara in Delta Dunarii, la Sf. Gheorghe, in perioada 14-19 august 2006. Cu titlul de premiera semnalam concursul national de scenarii de film de lung si scurtmetraj fictiune, jurizat de selectionerul Festivalului, Alex Leo Serban. Cei care nu pot ajunge in Delta vor putea viziona cele mai bune filme din Festival intre 6 si 8 octombrie, la Cinema Studio din Bucuresti. (C.D.)

ACORD - "Lost" se vinde online

De acum incolo, serialele americane de succes vor putea fi cumparate direct de pe internet. Warner Brothers a incheiat un acord cu compania Apple pentru a distribui prin magazinele sale online, iTunes, seriale de televiziune care au avut succes la public. Vor fi puse in vanzare productii precum "Prietenii tai" si "Familia Flinstone". Din lista nu lipsesc serialele in voga "Neveste disperate" si "LOST - Naufragiatii". (C.O.)

×
Subiecte în articol: arte