x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

25 Iul 2006   •   00:00

TURNEU - Luciano Pavarotti, adio in 2007

Luciano Pavarotti a anuntat ca si-ar dori sa isi reia turneul de adio la inceputul lui 2007. Celebrul tenor italian a suferit, in urma cu cateva zile, o operatie pentru cancer la pancreas. La iesirea din spital, cantaretul in varsta de 70 de ani a declarat ca se simte "mai bine". Tenorul va pleca peste doua saptamani in Italia pentru a se odihni. "Vreau sa termin turneul de adio. Inca nu pot indica o data exacta, pentru ca trebuie sa ascult sfaturile medicilor, dar cred ca va fi vorba de inceputul anului viitor", a declarat Luciano Pavarotti. (C.O.)

FM - Romania Actualitati digital

Incepand de ieri, la Radio Romania Actualitati a intrat in functiune un nou sistem digital de productie si emisie, Radio Man. Sistemul permite receptia, transmisia si prelucrarea digitala a informatiilor audio si tehnoredactate, creearea unor arhive sonore digitale, dar si elaborarea grilelor si a desfasuratoarelor de program. Noul sistem va fi fi extins si la celelalte posturi ale SRR. (Cristina Ologeanu)

IN IAD - Show pe acoperisul de la TNB

Astazi si maine, de la ora 21:00, sunteti invitati la un spectacol de teatru inedit, sus pe acoperisul Teatrului National din Bucuresti. Mai exact, la Terasa Motoare. Se va juca "Hell" de Lolita Pille, o piesa despre viata de noapte, droguri, degradare, sex, esec, bani si... dragoste. Din distributie fac parte: Cristi Iacob, Antoaneta Cojocaru, Rodica Ionescu, Ela Ionescu, Cuzin Toma, Maria Teslaru, Orodel Olaru. Pretul unui bilet: 10 RON. Adaptarea si regia spectacolului sunt semnate de Chris Simion. (C.O.)

BOX-OFFICE / Piratii din Caraibe, incasari record

Partea a doua a filmului "Piratilor din Caraibe" ramane in fruntea box-office-ului nord-american in a treia saptamana de la lansarea sa pe marile ecrane, cand a stabilit un record absolut de incasari. "Piratii din Caraibe: Cufarul Omului Mort" a reusit sa adune 35 de milioane de dolari in Statele Unite si Canada, totalizand 321,7 milioane de dolari in primele 17 zile de la lansare. Pe locul secund s-a situat horror-ul animat "Monster House" cu incasari de 23 de milioane in primele trei zile de la lansarea sa. (A.V.)
×
Subiecte în articol: arte