x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

18 Iul 2006   •   00:00
BOXOFFICE - "Piratii din Caraibe 2", in top
A doua parte a "Piratilor din Caraibe" ramane in fruntea box office-ului nord-american, dupa ce a stabilit un record absolut de incasari in urma cu o saptamana, cand a fost lansat pe marile ecrane. "Piratii din Caraibe: Cufarul Omului Mort", film in care Johnny Depp reia rolul capitanului Jack Sparrow, a reusit in ultimul week-end incasari de 62,2 milioane de dolari in Statele Unite si Canada, totalizand 258,2 milioane de dolari in primele zece zile de la lansare.

LANSARE - Oana Cuzino, carte despre frumusete
Oana Cuzino, medicul de la Pro TV, isi lanseaza miercuri, la ora 11:00, in Club Fratelli, cartea "Frumusetea nu e o misiune imposibila", inspirata din scrisorile si mesajele telespectatorilor Pro TV. Volumul contine, potrivit autoarei, toate regulile necesare unei frumuseti indelungate, pe care orice om sanatos o poate mentine. Sustinand ca frumusetea nu este o misiune imposibila, Oana Cuzino aduce in paginile cartii sale si sfaturile cosmeticienei Luciana Stanciu.

EVENIMENT - Un episod special "Prietenii tai"
Jennifer Aniston, starul din "Prietenii tai", a declarat intr-un interviu in Marea Britanie ca este posibil ca ea si fostii ei colegi din serial sa se reuneasca pentru un episod special, realizat cu ocazia sarbatorii Recunostintei, informeaza Mediafax. In interviu, ea recunoaste pentru prima oara ca a fost foarte atasata de acest serial al carui ultim episod a fost produs in mai 2004 si care totalizeaza zece sezoane. Aniston, in varsta de 37 de ani, se afla in Marea Britanie pentru a promova cel mai recent film al sau, "Despartiti, dar impreuna", in care joaca impreuna cu logodnicul ei, actorul Vince Vaughn.

REEDITARE - Emil Cioran, alte trei volume
Editura Humanitas a reeditat in aceasta saptamana trei dintre volumele marelui scriitor roman Emil Cioran. Este vorba de scrierile "Pe culmile disperarii", "Lacrimi si sfinti" si "Schimbarea la fata a Romaniei", care fac parte dintre operele de inceput ale maestrului. Pe lista noutatilor Editurii Humanitas figureaza un alt autor interbelic, Mihail Sebastian, prezent cu volumele "De doua mii de ani" si "Cum am devenit huligan".

×
Subiecte în articol: arte