x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

13 Iul 2006   •   00:00
PELICULA IN ROMANIA - Goldblum filmeaza la noi
Drama despre Holocaust "Adam Resurrected", cu Jeff Goldblum (foto) in distributie se va filma anul viitor in Germania, Romania si Israel. Conform publicatiei Variety, citata de Mediafax, acest film va fi regizat de Paul Schrader, cunoscut pentru scenariul sau regia unor filme ca "Taxi Driver" si "American Gigolo". Productia urmeaza sa inceapa in primavara lui 2007. Jeff Goldblum a inceput sa joace in filme in anii ‘70, dar a devenit cunoscut in 1986 gratie rolului din "Musca". (C.O.)

PREMIERA LA AXN - Amazing Race 7
In acest week-end, canalul AXN Romania va difuza in premiera multipremiatul reality show, The Amazing Race, sezonul sapte. Primul episod se va difuza sambata, 15 iulie, ora 22:45.
Startul se da in pitorescul Long Beach, in California. Acest reality show a obtinut de doua ori premiul Emmy pentru "Cel Mai Bun Reality Show" . Si in acest an nu a "scapat" de Emmy, alegandu-se cu cinci nominalizari la mult ravnitele premii. Pentru perioada 15 iule-12 august, pe www.axn.ro puteti participa la un concurs special, dedicat acestui nou sezon. (C.O.)

LICITATIE - Sondaj despre Radio Romania
Societatea Romana de Radiodifuziune a desemnat castigatoare Societatea Metro Media Transilvania pentru realizarea unui studiu de sondare a opiniei publice privind perceptia si opiniile asupra imaginii Radio Romania si a programelor sale. Acest sondaj se va realiza pe baza unor intrebari adresate publicului fata in fata, si nu la telefon. Cercetarea va trebui sa ofere informatii privind perceptiile si opiniile cetatenilor referitoare la obiceiuri, atitudini si satisfactii ale consumatorilor de radio public. (C.O.)

INEDIT - Tarkan, fire exploziva
Tarkan a fost emotionat sa descopere lucruri noi despre Romania. Desi nu este mare fan al fotbalului, solistul turc il cunoaste insa pe Hagi. De asemenea, el a declarat ca este fericit ca va canta la noi si ca se simte minunat pe scena fiind convins ca fanii sai il plac datorita firii sale explozive si a faptului ca-si pierde repede controlul. Asa cum a facut si intr-o emisiune cand a cerut la toaleta. Basca, Tarkan are si un defect major: mananca din doua-n doua ore, din cauza stresului. (Raluca Grintescu)

×
Subiecte în articol: arte