x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

11 Iul 2006   •   00:00
MOZART FEST. In week-end, Piata Enescu a rasunat de acordurile muzicii lui Mozart. "The Harmonious Blacksmith" si sonatele mozartiene interpretate de Ana Maria Ciornei si Maria Pricope au fost ascultate de 5.000 de romani, printre care s-au numarat si o serie de vedete. Marius Mihalache, Nae Caranfil, Cristina Cioran, Marius Bodochi, Mircea Albulescu, Dorina Lazar, Florin Piersic Jr. sunt doar cateva dintre numele celor care au poposit in Piata Enescu situata langa Ateneul Roman si Palatul Regal. Mozart Fest continua pana la 16 iulie, intrarea fiind libera intre orele 10:00 si 23:00.

TV PENTRU RROMI. Primul canal de televiziune european destinat rromilor, European "Romani TV Network" (ERTV), ar putea sa emita in opt tari europene, printre care si Romania, incepand cu toamna anului 2007. Proiectul dateaza de aproape zece ani, fiind promovat de regizorul maghiar Andras Suranyi si sprijinit de Ministerul ungar al Culturii. Mai multe posturi publice de televiziune din Europa Centrala si din Balcani difuzeaza deja emisiuni destinate populatiei rrome.

CNA. Ralu Filip , presedintele CNA, a anuntat ieri in cadrul unei conferinte de presa ca institutia pe care o reprezinta doreste sa aduca modificari la actuala Lege a Audiovizualului. Pe langa modificarile ce vizeaza desfasurarea campaniei electorale in audiovizual, Ralu Filip a mai subliniat si faptul ca se doreste punerea la punct a proprietatii licentelor. Astfel, el a precizat ca un radiodifuzor nu va putea avea mai mult de doua posturi tv si doua de radio cu acoperire nationala. Totodata, Filip a incurajat aparitia posturilor tv si de radio de nisa. (Cristina Ologeanu)

×
Subiecte în articol: arte