x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

17 Ian 2006   •   00:00
PREMIERA. Teatrul de Comedie incepe in forta noul an, la 21 ianuarie, ora 19:00, cu premiera spectacolului "Ce formidabila harababura!", de Eugene Ionesco. Regizorul Gelu Colceag a reunit pe scena Salii Mari a TC mari actori din generatii diferite, printre care Marius Florea Vizante, Virginia Mirea, Valentin Teodosiu, Delia Seceleanu, Dragos Huluba etc. Intr-o lume in care revolutiile pentru libertate de transforma in tiranie, nimeni n-are chef de glume... Si totusi exista un personaj care incepe sa rada. Ceea ce va dorim si dvs. (C.D.)

FINAL DE SOPRANOS. Cea de-a sasea serie a "Clanului Sopranos" va fi si ultima, potrivit creatorului acestei productii de televiziune, David Chase. Acesta a pastrat misterul asupra felului in care se va desfasura povestea clanului mafiot, dar a promis fanilor inca opt episoade bonus dupa incheierea sezonului. "Vor fi aceste 12 episoade si apoi inca opt, si asta va fi sfarsitul", a declarat Chase. Acesta a dezmintit zvonurile potrivit carora "Clanul Sopranos" va fi transformat intr-un film de lung metraj, motivand ca orice idee a fost deja folosita in cadrul serialului. Seria a sasea va incepe sa fie difuzata in Statele Unite in luna martie.

BASCHET. Pentru iubitorii baschetului american, TVR 2 are o veste buna. Din 20 ianuarie incep transmisiunile in direct ale meciurilor din NBA. La aceasta data, de la 4:00, ora Romaniei, veti putea vedea meciul dintre Miami si San Antonio.

Daca il ratati, mai aveti o sansa, caci el va fi reluat sambata, 21 ianuarie, de la 0:40. Vineri, 27 ianuarie, se va transmite in direct, de la ora 03:00, intrecerea dintre Indiana si Cleveland. A doua zi, sambata, 28 ianuarie, ceva mai devreme, adica la 0:45, puteti urmari acest meci in reluare. (C.O.)

×
Subiecte în articol: arte