x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

11 Ian 2006   •   00:00
INVITATIE. Creatoarea lui Harry Potter, J.K. Rowling, s-ar putea intalni cu copiii din Romania. Scriitoarea a fost invitata sa participe la evenimentul caritabil "Romania pentru copiii Europei", care se va desfasura in perioada 25-26 ianuarie la Bucuresti. Scopul acestei actiuni este strangerea de fonduri pentru copiii din orfelinatele Europei. Astfel, la 25 ianuarie va avea loc un dineu caritabil, la care sunt invitate o serie de personalitati (printre care si J.K. Rowling), iar la 26 ianuarie va avea loc un Teledon, in cadrul unei emisiuni televizate, transmisa in direct de TVR. Initiativa organizarii acestui eveniment apartine Baronesei Emma Nicholson. (Cristina Ologeanu)

REBEL FARA CAUZA. Regizorul american Philip Kaufman va realiza un film despre viata lui Nicholas Ray, regizorul legendarului film "Rebel fara cauza", din 1955, cu James Dean, informeaza Variety. Kaufman, scenaristul filmelor din seria "Indiana Jones" si regizorul filmului "The Unbearable Lightness of Being", se va inspira din "I was interrupted", autobiografia lui Nicholas Ray, consacrata mai ales ultimilor zece ani din viata lui.

ARHIVA DREAMWORKS. Soros Fund Management, administrat de investitorul George Soros, poarta negocieri exclusive pentru achizitionarea DreamWorks SKG, biblioteca de filme a Paramount Pictures. Printre filmele asupra carora DreamWorks are drepturi de distributie se numara "American Beauty" sau "The Gladiator", iar filmele de animatie "Shrek" au fost produse de divizia de animatie a companiei.

TV. Un nou post de televiziune va emite, in probe, cel mai probabil, din 15 ianuarie. Ieri, CNA a acordat autorizatia de incepere a emisiei pentru postul Euphoria lifestyle TV. Acest canal se adreseaza doamnelor cu varste cuprinse intre 20 si 45 de ani, din mediul urban si rural. Euphoria lifestyle tv va emite 24 de ore/zi, 7 zile/saptamana. Programele sale vor fi axate, in principal, pe informatii si sfaturi practice in legatura cu cele mai diverse aspecte ale stilurilor de viata, transmisii in direct de la diverse evenimente economice, sociale, culturale, inaugurari, lansari de produse si servicii, prezentari de moda, talk-show-uri despre femei. (Cristina Ologeanu)

×
Subiecte în articol: arte