x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

06 Ian 2006   •   00:00

6 ianuarie 2006

ATENTATORI SINUCIGASI. Un regizor indian intentioneaza sa realizeze un film, inspirat partial de atentatele din iulie de la metroul londonez, care va explora povestea unui posibil atentator sinucigas care se lupta sa impace islamismul radical cu pofta de viata. Filmul lui Mahesh Bhatt "Suicide Bomber" va avea ca decor Marea Britanie si India si va incerca sa transmita mesajul potrivit caruia islamismul este o religie a pacii, milei si iertarii.

TOP FILM. "Prietenie absoluta"/"The Constant Gardener", cu Ralph Fiennes si Rachel Weisz, se afla in fruntea box office-ului romanesc, cu incasari de aproape 21.300 lei (213 milioane lei vechi) in ultimul week-end al anului 2005, potrivit Agentiei Champions. Filmul care a adus insa cei mai multi spectatori in salile de cinema in ultimele doua zile ale anului trecut si in prima zi a acestui an este "Harry Potter si Pocalul de Foc". Acesta a fost vazut de 1.807 persoane.

ROBBIE, ACTOR. Cantaretul britanic Robbie Williams se gandeste la o cariera de actor de comedie precum cea a tatalui sau, declarandu-se satul de industria muzicala."De cativa ani, opinia publica si-a format o imagine despre mine pe care n-am putut-o intelege niciodata. Repeta la nesfarsit ca as fi un tip depresiv si trist, care abia reuseste sa se dea jos din pat", s-a plans artistul.

PETRECERI. In aceasta seara, ProFM cheama toti "clientii fideli" ai Clubului Studio Martin, si nu numai, la un session marca Haute Culture. Pentru cei cu motoarele turate la maximum, petrecerea continua si sambata. La platane vor presta Vania si Kozonak. Nici daca esti la munte, ProFM nu uita de tine si iti pregateste un megaparty. Sambata, 7 ianuarie, Clubul Newton din Predeal ii asteapta pe toti cei care au schiat toata ziua la un mix executat de Miky, G-Point si DJ GreeG, realizatorul emisiunii "Mix Factory" de la ProFM. (R.G.)

×
Subiecte în articol: arte