x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

07 Dec 2005   •   00:00
PREMIERA. "Despre morti numai de bine", filmul de debut al regizorului Claudiu Romila, care va avea premiera in cinematografe la data de 9 noiembrie, este premiera romaneasca a acestei saptamani. Filmul prezinta o poveste despre viata interlopa bucuresteana, in situatii care mai de care mai putin credibile si a fost realizat dupa un "scenariu literar" de Stelian Tanase. El l-a dat in judecata pe regizorul Claudiu Romila, pentru ca nu a fost de acord cu realizarea filmului.

ROCKY VI. Sylvester Stallone a inceput filmarile la cel de-al saselea episod din seria care l-a facut celebru, "Rocky". Actorul a filmat cateva scene in Las Vegas. Acum, povestea va incepe prin prezentarea lui Rocky Balboa, dupa retragerea din activitate. In incercarea de a se mai "anima" si de a se mentine in forma, el se aventureaza in cateva meciuri mici.

VIZITA. Scriitoarea elvetiana Corinne Hofmann va fi prezenta, sambata, in Romania pentru a-si prezenta volumul "Indragostita de un masai", aparut la Editura All, si pentru a se intalni cu cititorii sai. Hofmann va acorda la libraria Diverta din Plaza Romania, autografe celor prezenti si va oferi amanunte despre experienta sa din Kenya. De asemenea, vor fi proiectate imagini inedite de la casatoria sa cu razboinicul-masai Lketinga.

×
Subiecte în articol: arte