x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

18 Noi 2005   •   00:00
11 SEPTEMBRIE. Un regizor american pregateste un nou film de fictiune referitor la atentatele de la 11 septembrie 2001, in care vor juca actorii Don Cheadle si Adam Sandler. Mike Binder va regiza filmul "Reign O’er Me", care relateaza povestea unui barbat care isi pierde intreaga familie in atentate.
Adam Sandler, care a avut pana acum doar roluri de comedie, va avea rolul principal in aceasta drama, in timpul careia il va avea partener pe Cheadle, nominalizat anul acesta la Premiul Oscar pentru rolul din "Hotel Rwanda".

REVINE PITA. Regizorul Dan Pita - autorul filmelor "Concurs", "Hotel de lux" (Premiul Leul de Argint la Venetia in 1992) si "Second-Hand" - revine pe ecrane cu "Femeia visurilor", care va avea premiera la 25 noiembrie. Filmul produs de MediaPro Pictures ii are in distributie, printre altii, pe Dan Condurache (foto), Razvan Vasilescu, Adrian Pintea, Olga Tudorache, Irina Movila, Marius Bodochi, Catalina Mustata, Claudiu Bleont, Ilinca Goia, Florin Zamfirescu, Vladimir Gaitan si Eugen Cristea. Lungmetrajul este povestea unui regizor celebru, Thomas (Dan Condurache), aflat la apogeul carierei, obsedat de nalucirile femeii dorite, dar si de problemele lui de creatie.

×
Subiecte în articol: culture club