x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale INFO

INFO

de Raluca Grintescu    |    16 Ian 2007   •   00:00

GOTEBORG. "Hartia va fi albastra", in regia lui Radu Muntean, si "Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii", in regia lui Catalin Mitulescu, sunt incluse intr-o sectiune a Festivalului de la Göteborg, intitulata "Darkest of Times", ce cuprinde filme despre dictatura. La cea de-a 30-a editie a festivalului international, ce va avea loc intre 26 ianuarie si 5 februarie, mai participa "Ryna", in regia Ruxandrei Zenide. Acesta face parte din sectiunea World Wide, compusa din filme de facturi diverse din intreaga lume, se arata pe site-ul oficial al evenimentului. Festivalul de la Göteborg cuprinde anual circa 450 de filme, proiectate pentru aproximativ 115.000 de spectatori.

FLORIN CALINESCU REVINE. Sambata, 20, respectiv duminica, 21 ianuarie, Teatrul Mic va invita la o noua premiera: "Razboi cu Troia nu se face", o adaptare dupa Jean Giraudoux, in viziunea regizorala a lui Florin Calinescu (foto). Spectacolul, din a carui distributie fac parte Adriana Schiopu, Rodica Negrea, Dan Condurache, Bogdan Talasman etc., beneficiaza de scenografia Irinei Solomon, de Delia Hentiu (miscare scenica). Ambele reprezentatii incep la ora 19:00. (C.D.)

O NOUA FRECVENTA. Radio InfoPro si-a intins treptat-treptat… antenele si acum se poate lauda ca a ocupat Moldova si Ardealul! Galati (92 FM), Focsani (90 FM) si Arad (105,3 FM) sunt noile frecvente InfoPro, in priza directa cu toate evenimentele importante pe plan national si international. Iar locuitorii din Brasov, Slatina si Targu-Jiu s-au unit sub o singura frecventa: 100,7 FM. Astfel, de la nord la sud, de la est la vest, tot neamul romanesc, cu toate neamurile lui, are de-ascultat stiri pe saturate, la fiecare jumatate de ora, si muzica dedicata urechilor fine.

×
Subiecte în articol: arte