x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

de Jurnalul National    |    24 Iul 2007   •   00:00

LINDSAY LOHAN, IN ROMĂNIA. Lindsay Lohan va juca in filmul de dragoste "Dare to Love Me", ce se va turna in Romănia şi va fi lansat anul viitor, informează revista People. Filmul, in regia lui Alfonso Arau, prezintă povestea unei legende a tangoului, Carlos Gardel, indrăgostit de o prostituată. Viaţa acestuia se schimbă cănd un glonţ care o omoară pe femeie ii rămăne lui in corp pănă la sfărşitul zilelor. Acţiunea se petrece in Buenos Aires, in anul 1920, şi se axează pe relaţia dintre Gardel şi misterioasa femeie. Potrivit People, nu se ştie incă ce rol va avea Lohan in film, dar actriţa americană a inceput vineri să ia lecţii zilnice de tango.


CEL MAI BINE PLĂTIT ACTOR. Daniel Craig a devenit cel mai bine plătit actor britanic după ce a semnat un acord in valoare de mai multe milioane de dolari cu realizatorii seriei "James Bond", informează Female First online. Actorul a semnat pentru apariţia in incă două filme ale francizei, urmănd să căştige 10, respectiv 16 milioane de dolari pentru fiecare dintre producţii. Apariţia sa in cadrul "Casino Royale" a ajutat afacerea să căştige cel mai mult dintre toate filmele seriei, obţinănd 600 de milioane de dolari incasări.


SERIAL TV. Walt Disney Co. plănuieşte lansarea unui serial tv realizat pe baza trilogiei "Piraţii din Caraibe", care l-a avut pe Johnny Depp in rolul căpitanului Jack Sparrow. "Ideea este de a ne axa pe Jack Sparrow la tinereţe şi de a arăta fanilor cum a ajuns acesta un pirat celebru", a declarat o sursă apropiată Disney publicaţiei britanice The Daily Star. "Filmul a avut un succes imens şi a fost insoţit de obiecte promoţionale, cum ar fi jucării, jocuri sau cărţi, aşa că ni se pare corect să lansăm şi un serial tv", a adăugat sursa. Se aşteaptă ca serialul tv să atragă nume mari din cinematografie. "Din moment ce in film au apărut guest stars precum Keith Richards, vă puteţi inchipui ce vedete vor dori să apară in
serial", a mai spus sursa.

×
Subiecte în articol: arte