x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Live - Hip Hop Summer Jam

Live - Hip Hop Summer Jam

de Raluca Grintescu    |    04 Aug 2006   •   00:00

Cei mai buni MC si DJ romani se vor reuni la Bucuresti Summer Jam pentru doua zile de beat-uri grele, rime "acide" si… competitii sportiveca intre prieteni.

Hades Records a pregatit ceva deosebit pentru inceputul lunii august, un eveniment ce isi propune sa devina una dintre cele mai importante manifestari hip-hop autohtone. Desfasurat pe parcursul a doua zile (4 si 5 august), Bucuresti Summer Jam ’06 detine toate ingredientele pentru un week-end de distractie: muzica de calitate, live shows, concursuri de fotbal si streetball.

STREETBALL. Maine, incepand cu ora 11:00, Liceul Mihai Viteazul va fi gazda primei parti a Festivalului Streetball Contest, iar duminica, tot de la ora 11:00, pe terenul sintetic din Drumul Taberei/Prel. Ghencea, se vor desfasura "ostilitatile" Football Challenge! In timpul zilei, DJ Undoo, DJ FaiboX, DJ Sonia si DJ Skid vor intretine atmosfera pe ritmuri de hip-hop, iar cei mai flexibili dansatori de breakdance se "vor rupe in figuri", in pauzele dintre meciuri. In fiecare seara, incepand cu ora 21:00, in clubul B’52 vor presta reprezentanti de seama ai hip-hop-ului autohton: niste Gettodaci (Deceneu si Piele), Veritasaga, Funktastics, USM, Carbon, Ad Litteram, KST, Nimeni Altu’, Turntable Science, plus invitatii lor: C.C., S.KDron, KaTaNa, B.R.G., Battle Off Da Dome, Secta, Cast, DJ Grand. Ambele seri vor continua si cu un after-party. Agenda este una incarcata, iar cei care nu se afla la mare sau la munte au alternativa!

BAIETII DE LA TURNTABLE SCIENCE, IN ACTIUNE
SHOW LIVE. Sesiune underground de turntable
Turntable Science, primul crew de DJ din Romania, reuneste patru dintre cei mai apreciati turntablisti de la noi: DJ Dox, DJ Undoo, DJ FaiboX, DJ Paul. Desi exista de doar doi ani, Turntable Science a reusit sa-si treaca in CV numeroase show-uri in Bucuresti, Constanta, Timisoara, Brasov. La workshop-ul TMBase din 2004 au fost singurii reprezentanti hip-hop din cadrul festivalului, iar un an mai tarziu au fost din nou invitati la Timisoara, pentru a presta in deschiderea lui DJ Vadim. In aprilie 2005, cei patru DJ au sustinut impreuna cu trupa B.A.U. (Brigada Artistica Urbana) un show foarte... "altfel": turntables Vs. live instruments! Cea mai recenta "bila alba" pentru TScience: warm-up-ul concertului sustinut de Wu-Tang Killa Beez.

×
Subiecte în articol: culture club