x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Relaţia dintre Alexandra Leon şi Mihai Irimia prinde contur la „Top Chef”

Relaţia dintre Alexandra Leon şi Mihai Irimia prinde contur la „Top Chef”

01 Dec 2013   •   12:33
Relaţia dintre Alexandra Leon şi Mihai Irimia prinde contur la „Top Chef”

Relaţiie concurenţilor de la „Top Chef” prind contur de la o ediţie la alta, astfel că, în episodul de luni, de la ora 20:30, de la Antena 1, relaţia dintre Alexandra Leon şi Mihai Irimia devine tot mai strânsă.

La proba în care concurenţii au gătit pentru membrii echipei iComedy, Alexandra Leon a format echipă cu Mihai. Ei au avut de preparat starter-ul cald şi au fost mulţumiţi de duetul realizat în emisiune: „Mă bucur că am picat în echipă cu Alexandra pentru că am încredere în ea. Şi cred că o să facem o echipă bună”, mărturiseşte Mihai Irimia, la care Alexandra Leon a adaugat faptul că ei sunt cei mai frumoşi.

Relaţia dintre cei doi este una controversată, pentru că iubitul Alexandrei, fost participant la o emisiune culinară concurentă, a răspuns public că nu există nicio relaţie amoroasă între prietena sa şi Mihai. Intervenţia sa a venit în urma faptului că Alexandra şi-a numit desertul gătit în ediţia trecută „Dimineaţă cu Mihai”, dar şi a apropierii evidente dintre cei doi.

Evoluţia relaţiei dintre Alexandra Leon şi Mihai Irimia poate fi urmărită în ediţia ce va fi difuzată luni, 2 decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1.

×
Subiecte în articol: top chef IComedy