x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Revelion de toate stelele

Revelion de toate stelele

de Raluca Grintescu    |    Miruna Nicolae    |    17 Dec 2005   •   00:00
Revelion de toate stelele

Anul acesta majoritatea cluburilor au optat pentru electro si house, cu afise pe care stau numele unor DJ celebri. Restul ori inchiriaza clubul pe durata noptii dintre ani, ori prefera o atmosfera traditionala cu mancare, pogo si muzica rock, jazz, hardcore.

REBELION CU PSY. Casa "fermecata", de langa Hotel Minerva, va propune un Rebelion pe trei "fronturi". Se va mixa break beat, drum’n bass, acidjazz, funk, hip hop, goa si rock. O "armata" de 11 DJ vor mixa toata noaptea: J-Bass (UK), Journey Man (UK), Deft (UK), Morphex (UK), Gojira, Bully, Roua Goa, Latam, Flip, Dimitrip Vs. Ziazin Tan, Mono, Stefan, Latam, Gabi, Vivi. In camera de proiectii veti putea urmari spoturi publicitare. Intrarea este de 33 de euro.

SASHA. Daca optati pentru un Revelion "luxos" puteti merge la Club Kristal Glam Club. In noaptea dintre ani, va mixa celebrul DJ Sasha si Oliver McGregor, doua nume grele ale scenei house. Femei cu blanuri, barbati cu super masini si multa bautura energizanta. Insa, la asa petrecere, asa pret: 300 RON.

ELECTRONIC. B52 nu are o petrecere speciala pentru Revelion, insa organizatorii promit o seara de neuitat intrucat de muzica se vor ocupa DJ Bono si DJ Deusance. Intrarea este de 20 RON, bonus: sampanie si piscoturi.

HYBRID. Daca vreti sa treceti intr-un nou an cu muzica de buna calitate, mergeti sa ii vedeti pe cei de la Hybrid la Studio Martin. Worm up-ul va fi asigurat de Vania, iar intrarea nu va costa decat 75 RON. Restul depinde de voi.

SONAR. Revelionul propus de Web, clubul cu "ciuperci pe pereti", va fi organizat sub sloganul: "In love with music". De muzica se va ocupa trupa SONAR (Codin si Swamp) care va intretine atmosfera din cat mai multe genuri muzicale, de la funk pana la break beat, hip hop, reggae, jazz si new house. Intrarea este 30 RON.

ARTANU. Rock la greu cu Artanu’ si Timpuri Noi in club La Scena. Nu lipseste nici muzica de atmosfera cu DJ Maestro, fost rezident Twice, iar Mihai Razus vine cu un program de divertisment special pentru noaptea dintre ani. Un pachet de distractie care costa 240 RON. Meniu inclus, bineinteles.

PARTY. Club A iti ofera o petrecere cu cei mai buni DJ-ei ai clubului unde te vei simti in largul tau si nu te va durea prea tare buzunarul. Pentru ca preturile raman cele din cursul anului, iar intrarea costa doar 10 RON.

×
Subiecte în articol: culture club