x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Sasha şi Digweed, din nou in Romănia

Sasha şi Digweed, din nou in Romănia

de Raluca Grintescu    |    24 Aug 2007   •   00:00

Sasha şi John Digweed vor mixa in Romănia pentru a doua oară. Evenimentul va avea loc in clubul Kristal Glam din Bucureşti la data de 21 decembrie, iar biletele vor fi puse in vănzare incepănd cu data de 1 septembrie.

In duet

Sasha şi John Digweed vor mixa in Romănia pentru a doua oară. Evenimentul va avea loc in clubul Kristal Glam din Bucureşti la data de 21 decembrie, iar biletele vor fi puse in vănzare incepănd cu data de 1 septembrie. Conform organizatorilor, accesul la eveniment se va efectua numai cu bilet plătit in avans. Preţul biletelor depinde de perioada in care se cumpără. Astfel, in perioada 1 septembrie-13 decembrie preţul unui bilet este de 105 lei, iar in perioada 14-21 decembrie preţul unui bilet este de 155 lei.

Colaborare. Cei doi DJ şi producători au mixat amăndoi in premieră in Romănia anul trecut, la data de 8 iulie. Digweed şi Sasha au inceput să lucreze impreună din 1997. DJ şi producători, Sasha şi John au la activ concerte susţinute pe 5 continente şi 3 albume "Northen Exposure" care s-au văndut in peste 1 milion de exemplare. Succesul inregistrat impreună a fost recompensat in 2003 prin premiul primit pentru "Best Dance Event", spectacol in cadrul căruia au mixat.

×
Subiecte în articol: culture club