x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Scratch Academy - Show cu maestrii platanelor

Scratch Academy - Show cu maestrii platanelor

de Raluca Grintescu    |    26 Ian 2007   •   00:00
Scratch Academy  -  Show cu maestrii platanelor

Maine seara, clubul Suburbia din Bucuresti va gazdui "Scratch Academy 1", un eveniment Hades Events dedicat unuia dintre cele mai importante elemente ale culturii hip-hop: DJing-ul. Headliner-up show-ului va fi DJ-ul german Rafik, multiplu camion mondial ITF (International Turntablists Federation).

Alaturi de DJ Rafik, in spatele platanelor vor evolua Turntable Science, prima trupa autohtona de hip-hop DJ’s, si Gojira, unul dintre cei mai in voga DJ de electro ai momentului. Show-ul va fi completat de un concert Funktastics si Shy Beatz, in ritmuri de hip-hop, funk si raggae.

De la castigarea primei competitii in 2001 si pana acum, DJ Rafik si-a trecut in CV cinci titluri de campion mondial si zece titluri nationale si europene. In 2004 a stabilit un record nedepasit de nimeni pana acum: trei centuri de campion mondial obtinute intr-o singura seara. Rafik este membru al celebrului crew de DJ Lordz Of Fitness (castigator a 13 titluri mondiale) si este implicat in proiectul "Cosmic Delivery", o imbinare interesanta de instrumente live si platane.

DJ Rafik mai face parte din grupul Eurostar, alaturi de DJ Tigerstyle (UK) si DJ Pfel (C2C), si este DJ-ul oficial al lui Medaphoar (Stones Throw) in turneele europene ale acestuia.

×
Subiecte în articol: culture club