x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale UK-RO / Dekadens, debut promitator

UK-RO / Dekadens, debut promitator

de Alex Revenco    |    23 Feb 2007   •   00:00

In Club Fire, Girls Against Boys, o excelenta trupa din New York, a sustinut recent un concert impresionant, in timp ce Luna Amara a inchis triumfal seara cu pricina. Insa la reusita concertului (cu un sound perfect, "asigurat" de Pipai) au contribuit si trupele din deschidere.

In Club Fire, Girls Against Boys, o excelenta trupa din New York, a sustinut recent un concert impresionant, in timp ce Luna Amara a inchis triumfal seara cu pricina. Insa la reusita concertului (cu un sound perfect, "asigurat" de Pipai) au contribuit si trupele din deschidere. Daca Tep Zepi (un fel de Survolaj al noului mileniu) e un nume deja cunoscut in underground, surpriza (deosebit de placuta) serii a fost grupul Dekadens.

ELIAN & PASNICIUC. Construita in jurul lui Becky Elian (o fata pe cat de frumoasa, pe atat de talentata, nascuta la Londra), formatia il are ca chitarist pe Janin Pasniciuc. "Eminenta cenusie" a rockului alternativ din Bucuresti, Janin, a fost fondatorul grupului AB 4 si mai tarziu colaborator la proiectul Endless Zone si om de baza la Zebre. Alaturi de Becky si Janin, in Dekadens canta Mihai Andrei (ex-Crize) la chitara bas si Florin Dinu (ex-Replik) la tobe. Revenind la solista formatiei, trebuie mentionat ca in "perioada londoneza" a activat in cadrul Sydenham Girls Secondary Gospel Choir intreg anul 1999. Si in Romania a avut cateva apreciate aparitii, precum cele de la concursurile "Aurelian Andreescu" (unde a primit Premiul Special) sau Stelutele de mare (Premiul III in 2002). In urmatorii ani (2003 si 2004), ea si-a format vocea (ca mezzosoprana) in cadrul unui workshop, avand numeroase prestatii pe scenele de teatru. Cu doi ani in urma, ea a inregistrat primul ei disc, un maxisingle intitulat "Just Forget It" si a cantat la Brasov, pe scena "Cerbului de Aur", unde a reprezentat Marea Britanie.

×
Subiecte în articol: culture club