x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Unde & More

Unde & More

03 Mar 2006   •   00:00
CONCERT. CRIZE (MirCha - sampler, Karlos - chitara, VTS - tobe, Master - bass si Shole - voce) se reinventeaza in aceasta seara pe scena Club A, de la ora 19:00. Concertul este o prefata la DVD-ul ce va fi lansat in data de 1 mai. Acesta va contine un film de o ora si jumatate cu trupa in diferite ipostaze (inclusiv de culise), albumul aparut in noiembrie, integral, o galerie foto si piese noi, ce vor aparea pe un nou album, la toamna. "Crizatii" vor interpreta si doua piese noi. (R.G.)

FAN CLUB. "Fan Club For The Masses" si City FM va invita la 10 martie, de la ora 22:00, la petrecerea de inaugurare oficiala a Fan Clubului: New Life Party. Evenimentul va fi gazduit de Chicago (Str. Medeleev). Din program: vizionare clipuri, karaoke si... surprize. Auditie: Depeche Mode si New Wave sounds. (R.G.)

PSY. Clubul Web isi sarbatoreste frumoasa varsta de 9 ani, organizand fel de fel de petreceri. Maine, 4 martie, de la ora 23:00, este randul iubitorilor de psy. Reprezentantii Spacesheep: Latam, Roua Goa, DiMiTrip si Vickerness, alaturi de Hypno si 777, va vor transmite toata energia pozitiva a muzicii trance. Intrarea la acest eveniment este 5 RON. (M.N)

CANTARE. Pentru folkistul Ducu Bertzi, acest week-end se anunta a fi unul cu cantec. La propriu. Sambata, el le va canta constantenilor. Si nu va fi singur. Alaturi de Marius Batu si Mihai Nenita, cu incepere de la ora 21:00, Ducu va "presta" in Doors Club. Si sucevenii se vor bucura de cantecele celor trei. Dar duminica, 5 februarie. Formula va fi aceeasi: Ducu Bertzi, Marius Batu si Mihai Nenita. (C.O.)

ROCKOTECA. Metalhead va invita la cel mai intunecat concert al sau, "Bucharest Metal Bights", editia a III-a. Nu ratati o seara intreaga de rock, sambata, 8 aprilie, in club Old School. (R.G.)

BLUES ROCK. YELLOW CLUB continua seria concertelor LIVE. In aceasta seara, Mike Godoroja & The Blue Spirits vor sustine un concert prilejuit de Luna Martisorului. (R.G.)

BERE LA A. Trupa Blackbeers concerteaza in aceasta seara, de la ora 19:00, in CLUB A. Show-ul nu este o intamplare. Peter Moyahan - voce, chitara, Radu Szucs - bass, voce, Misu Stana - tobe, Otto Segal - vioara si Norbert Schek - chitara, voce sunt prietenii clubului. Si ei cred in zicala: daca te place publicul Club A, te place Bucurestiul. (R.G.)

TREACA-MEARGA. Daniel Fat, actor si cantautor de muzica folk, va lansa de "Ziua pacalelilor" (1 aprilie) discul "De treaca-mearga". Dupa cum sustine Daniel, ideea i-a venit dupa de a colaborat la emisiunea "canalul de stiri" a postului Antena 1 cu o rubrica proprie saptamanala, "Topul evenimentelor «Ma doare-n cot»", in care interpreta live parodii muzicale la cele mai importante evenimente socio-politico-mondene. Albumul va curpinde o selectie din cantecele prezentate in acel top, alaturi de alte piese noi cu tematica similara. (R.G.)

THE BEST. In perioada 1-8 martie, ProFM delibereaza cine este "The best woman". Titlul il va primi acea doamna sau domnisoara al carei sot, iubit, frate sau fiu va suna la ProFM si va argumenta cel mai bine de ce tocmai ea este cea mai cea dintre toate cele. Castigatoarea va fi tratata ca o regina timp de 13 ore: fitness, dans, jacuzzi, solar, manichiura, masaj, sauna, tratament aromatic, haine si coafor, iar la sfarsitul zilei se va rasfata la restaurant. (R.G.)

& More

BIG MAMOU

  • 3.03: 8’ O’ Clock, ora 22:00
  • 4.03: Teamsters, ora 22:00
  • 5.03: Midnight Expres, ora 21:00
  • 9.03: Old News, ora 21:00

    CLUB VIKING

  • 3.03: Avatar, Eufobia, ora 21:00
  • 9.03: Blackbeers, ora 21:00

    CLUB KRISTAL

  • 3.03: Sander Kleinenberg, ora 22:00
  • 4.03: Danny Howells, ora 22:00

    LAPTARIA ENACHE

  • 3.03: Vita de Vie

    WORLD TRADE PLAZA

  • 4.03: Cristopher Lawrence

    STUDIO MARTIN

  • 4.03: Mick Wills, The Model

    BACKSTAGE

  • 9.03: Celelalte cuvinte

    GREEN HOURS

    6-7.03: Teatru "talk-show" premiera, ora 20:00 8-9.03: "Sectorul S" la Teatrul National
  • ×
    Subiecte în articol: culture club club