x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Under & more

Under & more

18 Aug 2006   •   00:00
BREAKBEAT. Astazi are loc un nou eveniment Darke*st: Cea de-a 8-a editie de BrEAkThRu / the NU sound revolt. Evenimentul se desfasoara pe Terasa Amsterdam si ii are invitati pe: SUB FOCUS(UK), MC VERSE(UK), SNOW & AGENT MC, DJAHZ, BULLY, TREMBLA, REASH si KIladyZ. Intrarea la acest party este 25 RON.(M.N.)

BLUE SPIRIT. Dupa fulminantul concert sustinut la clubul White Horse din Costinesti, Mike Godoroja & Blue Spirit vor avea doua concerte in cele doua locatii de pe litoral ale clubului "El Comandante". Primul este astazi, la Constanta (fostul Complex Mondial, Bdul Mamaia, colt cu Str. Tudor Vladimirescu), si maine, 19 august, la Vama Veche. Godoroja & Co. va invita la doua ore de rock-blues de calitate, cu multe piese in prima auditie, de pe viitorul album "TraiasCapra vecinului". (A.R.)

KRISTAL. Astazi, in Summer Club Kristal, va mixa Ricardo Villalobos. In deschidere este invitat la pupitru Raresh. Ritmurile electronice mixate de cei doi vor fi asezonate cu proiectii Dreamrec. Ricardo Villalobos este considerat un DJ unic si imposibil de incadrat in granitele unui gen muzical anume: un amestec fluid de detroit techno, chicago house si minimal-techno. Pretul unui bilet la intrare este 50 RON. (M.N.)

PARTY. MTV organizeaza un eveniment muzical ce are ca scop ajutarea combaterii traficului de fiinte umane. Party-ul este organizat maine, 19 august, de la ora 23:00, in Discoteca Tineretului din Costinesti. Cu ocazia acestei petreceri o sa ii vedeti live pe DJ Jjoy Trouble Soup! Morandi, Funky DJs si pe Corina. (M.N.)

PSY & CO. Astazi, de la ora 22:00, petrecaretii care inca se mai bucura de soare si de nisip pot petrece o noapte de neuitat in Club ORANGE (Mamaia). Evenimentul are un line up de invidiat: Latam, Lotus, Neurosect & Shamanic Therianthropy. Petrecerea continua la un after in Cotton Club Beach. (M.N.)

& MORE
THE WEB CLUB
  • 18.08: Dj Marika, N-eatGroove, ora 22:00
  • 19.08: Dj Said, Mircea, ora 22:00
    HUSH HUSH CLUB
  • 18.08: Cezar & Cyper
  • HEAT CLUB ORADEA
  • 18.08: DJ Raoul
    CLUB THEATRE BRAsOV
  • 18.08: Gene Farris
  • ×
    Subiecte în articol: culture club club