x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Under & More

Under & More

28 Apr 2006   •   00:00
Under & More
ORI LA BAL ORI... Club A deschide sezonul Vama Veche prin Balul Burghezo-muncitoresc care tine 4 zile. Petrecerea debuteaza in aceasta seara, cand Club A Vama Veche organizeaza in Club A Bucuresti petrecerea de deschidere. Tinuta obligatorie: salopete si basti muncitoresti. La 4 dimineata se pleaca spre Vama. Balul continua sambata si duminica la iarba verde si nisip. Conform traditiei, sezonul este deschis oficial prin concertul trupei Tapinarii. Cel mai activ muncitor, care s-a facut remarcat si a spart normele la intrecerile socialiste de baut din Vama, va primi Marele Premiu - o veioza confectionata manual din coarne de cerb, oferita cadou de colectivul de oameni ai muncii din Combinatul Siderurgic Galati, lui Nicolae Ceausescu, cu ocazia celebrului congres al XIV-lea. Poseda certificat de autenticitate eliberat de RAPPS. (R.G.)

SUIE LA MARE. Asa cum soarele incepe sa isi faca loc printre nori, ProFM isi face loc pe plaja din Mamaia si incinge atmosfera cu doua super concerte. Maine seara, incepand cu ora 20:00, pe scena de pe plaja ProFM din Mamaia, din spatele hotelului Parc, vor urca artisti care, pe timp de iarna, ne-au tinut cald cu hit-urile lor fierbinti: Trident, Delia, Blondy, Holograf si Loredana. Iar duminica, 29 aprilie, va fi un super concert care va face sa sara nisipul de pe plaja. Morandi, Suie Paparude, Zdob si Zdub, Voltaj (foto) si Directia 5 sunt trupele alaturi de care toti cei prezenti pe plaja ProFM vor pasi in ziua de 1 mai. (R.G.)

BLUES. In aceasta seara, incepand cu orele 21:30, AG Weinberger va fi prezent in Clubul Tiffany pentru o noua intalnire cu fanii sai bucuresteni. Tiffany a fost unul dintre primele cluburi in care AG a cantat dupa intoarcerea din "exilul cultural" nord-american, asa ca reintalnirea este asteptata cu emotie de ambele parti. La acel concert, clubul a fost neincapator pentru cei dornici de a-l reauzi pe A. G. cantand, in conditiile in care biletul de intrare nu a fost dintre cele mai ieftine.Turneul de cluburi sustinut de cel mai celebru bluesman roman va continua si in luna mai. (R.G.)

LITORAL. Se anunta trei zile si trei nopti de muzica electronica pe litoralul romanesc. La Ultima Playa vor avea loc petreceri in perioada 29-01, cu: Guido Schneider, Paul Louth si System ok Survival. Pe Kudos Beach vor mixa in aceeasi perioada: Oliver McGregor, Dave Van N, Poli si Pagal. Si in clubul La Mania se anunta invitati de renume: Lee Buridge, Dave Seaman si Sasha. In Motor Mix Club, in perioada 28-30 aprilie vor mixa: Rosario, Rhadoo, Chris Wood, Pascal, Tania Vulcano, Raresh si Pedro. (M.N)

IN ASIA. Formatia Sensor va concerta in Asia, in perioada 8-17 mai 2006. Turneul pe care Sensor il va sustine in Singapore este unul cu totul deosebit, in primul rand datorita efectelor noi, electrizante care vor fi introduse in spectacol. Pentru Sensor, vizita pe continentul asiatic este o premiera, formatia sustinand pana acum recitaluri numai in Europa. "Suntem convinsi ca turneul pe care il avem in Asia este o experienta unica. Este o adevarata provocare si vom profita de aceasta vizita pentru a inregistra videoclipul ultimei noastre melodii, locatia aleasa pentru filmarea acestuia fiind Malayesia", spune Paul Ilea, liderul trupei Sensor. (R.G.)

& More

THE WEB

  • 28.04: DJ Gojira
  • 29.04: DJ Ali

    BIG MAMOU

  • 28.04: T.O.N.E ( Tomasselli. Ochescu,Neagu Experiment) ora 22:00
  • 29.04: Bega Blues Band ora 22:00
  • 4.05: Zenith ora 21:00

    CLUB OLD SCHOOL

  • 28.04: Legacy of hate (Austria), Hathor, Cronos, Tiarra ora 20:00
  • 1.05: Evo, Grimus, Aliaj, Serafic ora 20:00
  • 2.05: Bruma, Propolis, Zenith, Black Jack ora 20:00
  • 3.05: Du-te Vino, Katharsis, Fusioncore, Work in progress ora 20:00

    CLUB A

  • 3.05: teatru "Data, Femeia - Genocid" ora 19:00
    proiectie DVD King Diamond in concert ora 21:00

    CLUB EXPIRAT

  • 4.05: Concert Sarmalele Reci ora 22:00

    CLUB ART JAZZ

  • 29.04: Ioan Gyuri Pascu & The Blue Workers ora 22:00

    CLUB EMBRYO

  • 29.04: Candie Hank, Gojira (muzica electronica) ora 22:00
  • ×
    Subiecte în articol: culture club club