x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Under & More

Under & More

09 Dec 2005   •   00:00

UNDER
THRANCIANS. Dupa o scurta absenta, evenimentele marca Thrancians revin in forta. Duminica, 11 decembrie, incepand cu ora 18:00, Dj Latam si invitatul sau Flip se vor ocupa de muzica. "Serata" este organizata de aceasta data sub sloganul "Chill and Bar - Flight To Eden" si garanteaza o "plimbare spre Rai". (M.N)

PUNK-ROCK. Week-end-ul se anunta agitat si plin de pogo in Club Viking’s. Petrecerea cu muzica punk si hardcore va avea loc sambata, 10 decembrie, de la ora 22:00. Formatiile care vor asigura o noapte pe cinste sunt Spook, care promoveaza punk-ul, si Bio, partea mai "dura", de hardcore. (M.N)

EXPO-MUZIK. Dharma Creative va invita duminica de la ora 18:00 in Club "La Scena" pentru o seara in care sa zambim, sa bem o cafea, sa ascultam o muzica buna intr-un ambient deosebit completat de betisoare parfumate si lumanari jucause. Evenimentul este condimentat de o expozitie de fotografie, iar invitatii serii vor fi Bully, Exaybachay si D-Pression. (R.G.)

HOUSE EXPERIENCE. Vineri si sambata, House Experience a pregatit doua seturi de exceptie: DJ Jonathan Ulysess si DJ Max Graham. Ulysess, rezidentul Space - Ibiza, nu este la prima vizita in Romania si pentru al lui electic mix e considerat dJ-ul "cu un sunet si o viziune unica". Sambata, a roller coaster ride with Max Graham pe ritmuri progressive, techno, trance, disco. (R.G.)

KHIDJA. DJ Rusu si DJ Flore, adica Khidja, revin pe scena. Cei care vor sa se relaxeze au de unde alege in acest week-end. Khidja vor fi prezenti sambata, de la ora 22:30, in clubul Frame, cu ocazia petrecerilor speciale. Acestia vor mixa si duminica, la Art Jazz Club, la un nou eveniment "Jam Session". Iar intrarea la aceste evenimente este intre 5 si 10 lei noi. (M.N)

PETRECERI. Si in acest week-end, ProFM da party-uri pe toate gusturile. La 9 decembrie in club Tipsy se poarta anii ’70, "Style Party", un party adresat doar celor care vor o intoarcere "stilata" in timp! Nici clubber-ii nu sunt lasati pe dinafara. Dupa ce saptamana trecuta si-a redeschis portile, Studio Martin "isi intra in mana" cu un party plin de batai pe minut. Sambata, 10 decembrie, Way Out West DJ set si Vania! (R.G.)

CLANDESTIN. Compania "Orion Balet", condusa de renumitul coregraf Sergiu Anghel, a lansat programul cultural "Informal Studio", avand ca scop promovarea creatiilor tinerilor coregrafi. Spectacolul de dans contemporan "Clandestin" este "primul nascut" al proiectului, purtand semnatura Elenei Zamfirescu. Premiera spectacolului a fost gazduita de Sala "George Constantin" a Teatrului Nottara, unde asta seara, de la ora 18:00, are loc alta reprezentatie. (C.D.)

IRIS. Cu ocazia lansarii noului album "Iris Maxima", Iris va asteapta sambata seara, de la ora 19:00, la Sala Polivalenta pentru un concert de zile mari. Materialul discografic, dedicat unor fani infocati ai trupei, promite 13 piese noi, cu accent mai mare pe claviaturi, la care s-a lucrat aproape sase luni de zile. Organizatorii au anuntat ca surpriza concertului va fi un decor virtual. In luna februarie 2006, trupa Iris isi va incepe si turneul de promovare in tara a albumului recent lansat. (R.G.)

DUET. Luminita Anghel a interpretat in premiera o piesa in duet cu fostul membru Boney M, Brad Vee Johnson, acasa la Drakula. La inaugurarea hotelului "House of Drakula", cei doi artisti au fost protagonistii serii, interpretand cover-uri ale unor hit-uri internationale intr-un spectacol artistic de exceptie. Se pare ca Brad Vee s-a integrat repede in Romania, avand in vedere ca intr-un timp relativ scurt a cantat alaturi de artisti sau trupe autohtone de marca. (R.G.)

& MORE

FIRE CLUB

  • 15.12: Lansare internationala a albumului "Rosenrot" a trupei Rammstein

    BIG MAMOU

  • 9.12: Lone Star, ora 22:00
  • 10.12: Cyfer’s Sin, ora 22:00
  • 14.12: Ovidiu Mihailescu & Friends, ora 22:00

    CLUB A

  • 9.12: Tapinarii, ora 19:00

    B52

  • 10.12: Luna Amara unplugged, ora 15:00

    CLUB BARFLY

  • 15.12: ZOB, ora 22:00

    SALA ARCUB

  • 9.12: AG Weinberger, ora 20:00

    SALA PALATULUI

  • 9.12: Madrigal, ora 19:00

    DEVA

  • 9.12: Cargo (Sala Sporturilor), ora 18:00, deschidere: Torpedo

    TIMISOARA

  • 12.12: Pod 16 (personalitati din jazz) prezentat de Victor Andries

    CLUJ-NAPOCA

  • 15.12: Compact (Sala Sporturilor), ora 17:00
  • ×
    Subiecte în articol: culture club club