x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Under & More

Under & More

27 Apr 2007   •   00:00

Under

CLUB A. Astăzi, 27 aprilie, este "Ziua in care inchidem televizorul!" La ora 18:00, trupa A.R.T. Fusion aduce in discuţie problemele mass-media prin intermediul unui spectacol de teatru forum. Marţi, 1 mai, Club A sărbătoreşte Balul burghezo-muncitoresc. Ţinuta obligatorie: salopete şi băşti muncitoreşti. DJ Iorgu a pregătit imnuri şi cantece muncitoreşti. Intrarea: 3 lei pentru băieţi, liberă pentru fete. Iar joi, 3 mai, diversitatea ca libertate de exprimare vine cu o expoziţie de fotografie digitală şi cu miniconcerte folk, rok, hip-hop şi R&B. (R.G.)

ROCKOTECĂ. In acest week-end, mai precis duminică, 29 aprilie, de la ora 21:00, clubul Utopia aduce pe scenă două trupe de rock romanesc: TAINE şi R.U.S.T. Joi, 3 mai, trupa Bio din Timişoara va susţine un concert incepand cu ora 21:00, invitaţii speciali ai serii fiind stoner-grunger-ii de bucureşteni de la Tep Zepi. (R.G.)

IN TURNEU. Activ (foto) ţi-a promis că vine la tine in oraş şi se ţine de cuvant. O lună, Oana, Avi şi Rudi vor lua in piept drumurile ţării pentru turneul de promovare a noului lor album, "Everyday". Anul acesta vara incepe mai devreme, şi asta datorită concertelor Activ care vor avea loc după următorul program: 28 aprilie - Costineşti (Disco Tineretului); 29 aprilie - Constanţa (club Crush); 30 aprilie - Jupiter (club Mondy's); 11 mai - Braşov (club Theatre); 12 mai - Piteşti (club Zion); 17 mai - Cluj (club Obsession); 24 mai - Timişoara (club Heaven); 25 mai - Arad (Club Soho); 26 mai - Sibiu (club Liquid) şi 1 iunie - Bucureşti (Club Maxx). Invitaţi speciali sunt DJ Andi şi Dj Vika. (R.G.)

SUNWAVES FESTIVAL. Kristal Glam Club şi Sunrise vă invită in acest week-end la patru nopţi de petrecere cu 14 DJ şi 4 VJ. Totul se intamplă in nordul staţiunii Mamaia, in cortul amplasat vizavi de complexul "La Butoaie". In această seară avem Danny Howells, Chriss, Skvjs Krew; maine seară, Circoloco party cu Tania Vulcano, Matthias Tanzmann, Rhadoo, Pedro, Raresh, Dreamrec; duminică vor urca la pupitru: Marco Carola, Meat, Raresh, Praslea, Dreamrec şi luni Demi, Desyn Masiello & Omid16B, Adrian Eftimie şi Skvjs Krew. Preţul biletelor variază intre 30 şi 50 de lei. (R.G.)

MUZICĂ VECHE. Festivalul de Muzică Veche se va desfăşura in perioada 15-22 iulie, la Miercurea-Ciuc, mai exact in cateva oraşe şi sate de langa Miercurea Ciuc & Odorheiu Secuiesc, Cristuru Secuiesc, Lazarea, Gheorghieni, Borsec, Tuşnad. In cadrul zilelor tematice, manifestările vor fi subordonate promovării unor culturi muzicale naţionale sau regionale. Astfel, in cadrul festivalului, cate o zi va fi consacrată muzicii franceze, japoneze, germane sau transilvănene.

GALELE DE JAZZ. Romanian Jazz Tour este unul dintre cele mai importante evenimente muzicale care se desfăşoară in Braşov in perioada 7-9 septembrie 2007, in Sala Mare a Teatrului "Sică Alexandrescu". Manifestarea face parte dintr-un turneu, care cuprinde patru jazz meetinguri, la Ploieşti, Cluj, Braşov şi Festivalul de Jazz de la Sibiu.

CANTĂRI IN VAMĂ. Sezonul concertelor din Vama Veche se redeschide o dată cu minivacanţa de 1 Mai. Trupa Travka (foto) işi va lansa noul album pe terasa La Şoni, chiar in ziua de 1 Mai, la exact cinci luni de la ultimul concert susţinut in acelaşi loc din Vama Veche. Tot pe terasa La Şoni, dar la 29 aprilie, va concerta trupa Redrum. In aceeaşi seară, dar in Suburbia, trupa Byron, reinfiinţată de Dan Radu, fost vocal la Kumm şi Urma.

BLIND GUARDIAN. Cu o lună inainte de concertul trupei de metal-simfonic-progresiv Blind Guardian, care va concerta in premieră la Bucureşti, la 18 mai (Arenele Romane), managementul trupei germane şi-a dat acordul ca Trooper, formaţie autohtonă care se bucură de apreciere in randul ascultătorilor de heavy-metal din Romania, să cante in deschiderea concertului său din 18 mai. Biletele s-au pus deja in vanzare şi pot fi cumpărate de la Magazinul Muzica, reţeaua Diverta din ţară, magazinul Victoria şi online la: bilete@fundatia-aquarius.ro. Preţul biletelor este de 67 de lei pană la 10 mai şi de 80 de lei in perioada 11-18 mai. (R.G.)

TAN TAN. Cu ocazia zilei de 1 Mai, Pro FM anunţă cu mandrie depăşiri de normă pe toate planurile... distracţie! Marţea viitoare, adică de 1 Mai, vino să sărbătorim munca... pe ringul de dans la Tan Tan. Apoi, Pro FM te cheamă la o petrecere hot marca Miss Playboy Romania maine searăin Diesel Club! Te aşteaptă Miss PLAYBOY Romania! DJ-ul Pro FM Claudiu Sara va fi responsabil cu intreţinerea atmosferei! Fete obraznice, atitudini lipsite de prejudecăţi şi cea mai bună muzică!

& More
BIG MAMOU
27.04: D.O.N.E, ora 22:00
28.04: Baicea Blues Band & Steve Clarke (SUA), ora 22:00
3.05: Glisando şi Alias
SUBURBIA
29.04: concurs de trupe hip-hop (FooTrecords), ora 19:00
30.04: BrainLick cu Yazee
01.04: "1 Mai Muncitoresc"
EL COMANDANTE
30.04: Schwarze Tanzen(industrial)
SALA PALATULUI
28.04: Tudor Gheorghe, ora 19:00
×
Subiecte în articol: culture club club