x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Videoclip - Suie Paparude revine pe micile ecrane

Videoclip - Suie Paparude revine pe micile ecrane

de Miruna Nicolae    |    18 Aug 2006   •   00:00
Videoclip - Suie Paparude revine pe micile ecrane

Trupa Suie Paparude "ataca frontal" posturile tv cu videoclipul piesei "Armada Verbala". Echipa care a realizat acest clip a fost formata din profesionisti adevarati, iar printre acestia se numara si operatorul care a filmat "Moartea Domnului Lazarescu".

CLIP. Filmarile au durat o zi, iar tonul actiunii a fost dat de regizorul Ioachim Stroe. Personajele constumate sunt niste actori "cumsecade, care s-au lasat batuti, loviti si batjocoriti cu stoicism pe parcursul filmarilor". Cat despre mesajul clipului, trupetii au spus: "Nu vrem un clip militant, ci mai degraba un clip la care sa se rada si sa ne simtim bine... Ideea e ca poti castiga si cu mijloace mai neortodoxe. Dar e o chestie trecatoare. Vorba poate bate gandul. Dar numai pe termen scurt". Piesa "Armada Verbala" beneficiaza de un clip, pentru ca "e o piesa aleasa de public. Are succes la concerte, iar acesta e cel mai bun barometru cand consideram o piesa buna sau nu".

NOUTATI. Noul album Suie Paparude va beneficia de un aport grafic-video la fiecare piesa in parte. Dupa ce vor termina inregistrarile la acest album, Michi va scoate continuarea la Dub Free Romania.

×
Subiecte în articol: culture club