x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Zeul Cornelush

Zeul Cornelush

de Cassa Loco    |    24 Mar 2006   •   00:00
Zeul Cornelush

COMUNICATUL SAPTAMANII
Vrem sa te rugam sa faci un act de caritate! E o tipa, o fraiera care ne tot bate la cap sa ii facem lipeala cu tine. Nu ai de unde sa o stii tu, ca esti prea cult. O cheama Angelina Gioli si e in vorba cu unu de isi spune Bred Pit.
COMUNICATUL SAPTAMANII
La rugamintea Asociatiei Femeilor Implinite din Romania, facem un apel catre toate formatiunile si grupurile de balet din tara cat si de peste hotare sa elibereze un post pentru "cel mai frumos dintre pamanteni", si anume Cornel Pasat! Se pare ca acest maestru al baletului libidinos, dar si al sexului tantric va ramane in curand fara slujba!

Vrem sa precizam ca pe acest minunat exemplar masculin, cu un pedigree impresionant, (parte unitara din celebra trupa de balerini "Flamingo Boys"), l-au ajuns uneltirile, vrajile si datu in bobi, si astfel a fost expulzat din micutul iatac si inima celei care i-a aratat cu degetul, adevarata dragoste, Oana Roman.

Dar pentru ca speranta moare ultima, vrem sa ii transmitem pe aceasta cale ca s-au ieftinit bocancii cu talpa de 40 de centimetri, ca a bagat la Piata Chibrit una bucata cisterna ulei de in (iti ajunge pe doua seri Cornelush) si ca vis-à -vis de Apaca, la SC Muica Vietii SRL, este imitatie de piele "grupa mare". De asemenea, Bebe Mihaescu iti ofera gratuit sfaturi in emisiunea lui de pe minunatul post B1TV, iar Adrian Nastase a demisionat. Dar cel mai important lucru este urmatorul! Gata, s-a rezolvat! Cornelush-mama, stai linistit! Am vorbit noi cu Traian si cu Calin si de luni toate persoanele de sex feminin, si nu numai, te pot gasi la…: 111. Ca doar UNU e asa ca… Tine! Apel gratuit! Toata lumea care va avea nevoie de o urgenta legata de ceva ciudat si extaziant, o cadere de calciu, o atingere uleioasa sau pur si simplu de Cornelush, sa sune la 111. In cateva minute, celebra formatiune de piepti maslinosi scindata de curand va fi la locul dorit! Inca nu stim daca o data cu ei isi va face aparitia si Mihaita Mitoserul. Dar n-are a face. Zeul esti tu!

Da, tu! Tu cel care trezea o plaja intreaga la orele diminetii cu piruete rupte din baletul lebedinilor, tu, cel la care nu ne putem uita, dar la soare da, tu, cel care ne umpli de respect pana la refuz in fiecare 8 Martie cu show-uri copiate pana si de cei de la Cipandeils, tu, acela care ai facut fata, spate si alte pozitii vicisitudinilor vietii de cuplu impreuna cu Oana. Tu, mare om, ma rog, daca esti incaltat cu bocancii, mare om, mare caracter…

La final vrem sa te rugam sa faci un act de caritate! E o tipa, o fraiera care ne tot bate la cap sa ii facem lipeala cu tine. Nu ai de unde sa o stii tu, ca esti prea cult. O cheama Angelina Gioli si e in vorba cu unu de isi spune Bred Pit. Ei bine, aceasta individa, element negativ al societatii in care traim, te vrea, tipule, te doreste, ca de altfel toate femeile, si ar face orice sa iti cucereasca nurii! Te rog, mai lasa de la tine si mai baga in seama si femei modeste ca Caili Minog sau Jenifar Lopezi! Rupeti de la gura si da si la ele ca e disperate dupe tine, Zeule!

Iti multumim ca ne-ai plictisit in timp record. Cu o pirueta, un dublu-salt-triplu-tuluc cu echer in spate, ele, noi, cei din randut intai, banca de la geam, suntem cu mana pe telefoane: 111!
- Alo, zeul Cornelush?
×
Subiecte în articol: arte