x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Apariţii editoriale

Apariţii editoriale

26 Iul 2009   •   00:00
Apariţii editoriale
5075-97686-untitled1.jpgIsus TV, în direct din viitor
Ce caută in­struc­ţi­u­ni­le de utilizare ale unei camere de filmat într-un mormânt vechi de 2.000 de ani din Israel? O ca­me­ră de filmat care nu ur­mează să fie lansată pe piaţă decât în câţiva ani? Exploratorul Ste­phen Foxx are o singură explicaţie: cineva trebuie să fi încercat să îl filmeze pe Isus Hristos. Aşadar, scheletul din mormânt să aparţină unui om din viitor? Şi dacă da, ce a descoperit el?



5075-97687-untitled2.jpgDiversiunea dinainte de Normandia

"Navele" erau imitaţii din cauciuc şi cheres­tea,"cărămizile" - de­coruri pentru film. Sco­pul diversiunii: ina­micul trebuia să se pre­gătească împotriva unei invazii prin Pas-de-Calais. De­barcarea din Normandia, 6 iunie 1944, urma să fie o surpriză. Ar fi fost un adevărat miracol ca nici unul dintre spionii lui Hitler să nu afle nimic despre acest plan. Au existat oare astfel de spioni?



5075-97688-untitled3.jpgDin nou despre Graal..

Această extraordinară prezentare a filiaţiei mesianice acoperă unul dintre cele mai interesante şi mai sacre domenii de studiu ale ultimilor 2.000 de ani. Beneficiind de acces pri­vilegiat la o serie de arhive regale şi secrete, Laurence Gardner oferă dovezi documentate cu privire la moştenirea ascunsă a lui Isus în Occident şi noi date despre descoperirea Sfântului Graal.

×
Subiecte în articol: carte