x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Ce mai citim? Recomandări de la Curtea Veche

Ce mai citim? Recomandări de la Curtea Veche

de Magdalena Popa Buluc    |    13 Dec 2023   •   18:00
Ce mai citim? Recomandări de la Curtea Veche

La Curtea Veche Publishing, chiar și cea din urmă lună a anului aduce noutăți! Să-ți facem cunoștință cu volumele în curs de apariție acum:

Cum să-i asculți pe adolescenți (ed. IV), de Adele Faber și Elaine Mazlish, abordează temerar și eficient toate probleme tipice adolescenței, oferindu-le părinților sfaturile de nădejde de care au nevoie pentru a-și ajuta copiii să navigheze cu bine printre provocările acestor ani.

Lumea antreprenoriatului. Cum să-ți transformi afacerea într-o companie durabilă, de Bill Collins și Jim Lazier, este ghidul care inspiră și îndrumă în egală măsură, trasând drumul oricărui antreprenor de la viziune de business la succes corporativ solid, pe termen lung.

 

Știința succesului. Prelegerile originale ale lui Napoleon Hill, de la Napoleon Hill Foundation, adună în premieră învățăturile despre prosperitate ale unui „monstru sacru” al literaturii motivaționale, pavând drumul spre reușită al oricui îi urmează principiile și pașii.

Sub cerul liber, stăm în lumină, de Barbara Kingslover, este povestea a două familii care au locuit în una și aceeași casă la aproape două secole distanță, istoriile lor aparte împletindu-se revelator în marea zbatere a ființei umane de a depăși limitările epocii în care se găsește prinsă.

Viața secretă a banilor. Povești despre datorii, bogăție, fericire, lăcomie și caritate, de Tad Crawford, se aventurează într-o fascinantă incursiune în mitologia multimilenară a banului, cercetându-i sensul și simbolismul prin prisma unor exemple legendare.

 

 

×
Subiecte în articol: Curtea Veche Publishing