x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Donezi carte... ai parte!

Donezi carte... ai parte!

15 Iun 2010   •   00:00

De astăzi, la Librăria Dalles din centrul capitalei, în schimbul unei cărţi vechi primeşti un cupon de reducere de 15% pentru un volum nou. Proiectul pilot – Donezi carte, ai parte! – se desfăşoară până la data de 5 septembrie, iar cărţile care se vor dona vor fi redirecţionate către bibliotecile unor şcoli din Bucureşti, cât şi către centre de copii şi bătrâni. Cărţile deteriorate şi mult prea "ciufulite" se vor trimite spre reciclare.



În aceeaşi perioadă, campania se desfăşoară şi în cele trei magazine Diverta din Cluj-Napoca, sub sloganul "Cărţi vechi pentru cărţi noi" - având acelaşi mecanism, iar cărţile vor fi donate şcolilor şi centrelor de copii şi bătrâni din Cluj-Napoca.

Pentru fiecare carte donată se va primi în schimb un voucher de 15% discount care poate fi utilizat la achiziţia unui volum nou. Voucherele nu se cumulează pentru achiziţia unui titlu şi pot fi folosite până la data de 15 septembrie.
Ideea campaniei este fondată pe dorinţa de a creşte piaţa de carte prin încurajarea la lectură şi de a facilita accesul la cărţi şi celor care îşi permit mai puţin sau deloc plăcerea lecturii.

×
Subiecte în articol: carte