x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Funky Fiction

Funky Fiction

de Sebastian S. Eduard    |    08 Feb 2009   •   00:00
Funky Fiction

Pandora M, sub label-ul Funky Fiction, iese pe piaţă cu romanul lui Niall Griffiths, "Kelly + Victor", dar şi cu un nou volum Beigbeder – "Shitter’s Club".



KELLY + VICTOR
Victor şi Kelly sunt doi tineri din Liverpool care se întâlnesc la o petrecere cu ocazia Revelionului din 2000. O fascinaţie bruscă îi îndreaptă unul spre celălalt şi ei ajung, în doar câteva zile, să devină dependenţi unul de altul şi să atingă, în relaţiile lor, culmile extazului, dar şi cruzimea extremă. De la un punct, cei doi nu mai sunt capabili să controleze ce li se întâmplă şi se lasă antrenaţi pe o pantă din ce în ce mai distructivă. "Un roman de dragoste care are toate şansele să devină un clasic modern", este de părere cronicarul de la The Times.

SHITTER’S CLUB

Volumul face parte din trilogia care conţine "Jurnalul unui tânăr ţicnit" şi "Dragostea durează trei ani". Marc Marronnier: un parizian uşuratic şi bogat, care lucrează în publicitate şi care îşi cheltuieşte cea mai mare parte din energie prin cluburi şi baruri. Întreaga acţiune a romanului se petrece în noaptea inaugurării clubului The Shitter’s (o satiră la adresa faimosului Les Bains Douche, acea discotecă mitică aproape, creată în anii ’80, pe locaţia unor foste băi comunale) la care sunt invitate tot soiul de celebrităţi ale lumii pariziene (vine chiar şi filosoful Jacques Derrida!).

×
Subiecte în articol: carte